αρχικηVIRALΠέντε κινήσεις που μπορείς να κάνεις για να προσελκύεις θετικά άτομα κοντά σου

Πέντε κινήσεις που μπορείς να κάνεις για να προσελκύεις θετικά άτομα κοντά σου

Έχετε παρατηρήσει ίσως πώς μερικοί άνθρωποι φαίνεται να έχουν πάντα φίλους που είναι απλώς γεμάτοι ευτυχία και θετικότητα.

Δεν είναι μαγεία ή καθαρή τύχη – έχουν κάποιες συνήθειες που τραβούν αυτούς τους χαρούμενους ανθρώπους κοντά τους.

Ας δούμε τα 5 πράγματα που κάνουν αυτοί οι θετικοί «μαγνήτες» με διαφορετικό τρόπο και καταφέρνουν να έχουν δίπλα τους πάντα θετικά άτομα.

1. Θετικά vibes

Φανταστείτε το εξής: Ξυπνάτε, είναι μια όμορφη μέρα, ο ήλιος λάμπει αλλά… έχετε μια μακρά λίστα υποχρεώσεων.

Είναι εύκολο να βαλτώσουμε από τις πιέσεις της καθημερινότητας, αλλά οι «μαγνήτες» θετικών ατόμων δεν το αφήνουν αυτό να τους ρίξει κάτω. Αντίθετα, κάνουν μια συνειδητή επιλογή να επικεντρωθούν στα θετικά.

Είτε εκτιμούν τον ηλιόλουστο καιρό, είτε ανυπομονούν για ένα νόστιμο μεσημεριανό γεύμα, αυτοί οι άνθρωποι βρίσκουν μικρές δόσεις χαράς παντού και τις μοιράζονται με τον κόσμο. Και μάντεψε: Αυτή η θετικότητα είναι μεταδοτική.

Φανταστείτε να βρίσκεστε κοντά σε κάποιον που ανεβάζει συνεχώς τη διάθεσή σας με τη θετική του ενέργεια – θα θέλατε να μείνετε δίπλα του, σωστά;

2. Είναι αληθινοί

Συναντήσατε ποτέ κάποιον που φαίνεται… πολύ καλός για να είναι αληθινός; Και τότε συνειδητοποιείς ότι προσποιείται ότι είναι κάτι που δεν είναι.

Οι θετικοί «μαγνήτες» το ξέρουν αυτό και γι’ αυτό είναι πάντα αληθινοί.

Δεν βάζουν μάσκα ούτε προσποιούνται ότι είναι κάποιος που δεν είναι. Νιώθουν άνετα με τον εαυτό τους, τις ιδιορρυθμίες τους και τα πάντα.

Δεν τους πειράζει να δείξουν την ανόητη πλευρά τους ή να παραδεχτούν ότι κάνουν λάθος. Δεν προσπαθούν πάρα πολύ να εντυπωσιάσουν τους άλλους. Αντίθετα, αφήνουν τον αληθινό τους εαυτό να λάμψει.

3. Είναι καλοί ακροατές

Η ακρόαση μπορεί να φαίνεται εύκολη, αλλά είναι μια δεξιότητα που δεν κατέχουν όλοι.

Αλλά κάποιοι είναι εξαιρετικοί σε αυτό. Δεν ακούν απλώς – ακούν ενεργά.

Όταν κάποιος τους μιλάει, δίνουν την πλήρη προσοχή τους. Αφήνουν τα τηλέφωνά τους μακριά, διατηρούν οπτική επαφή και φροντίζουν το άλλο άτομο να αισθάνεται ότι ακούγεται.

Δεν διακόπτουν, ούτε βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα – αντίθετα, ακούν για να καταλάβουν.

Η ενεργή ακρόαση έχει συσχετιστεί με υψηλότερα επίπεδα ενσυναίσθησης. Αυτό σημαίνει ότι όταν ακούτε ενεργά κάποιον, είναι πιο πιθανό να κατανοήσετε και να μοιραστείτε τα συναισθήματά του.


4. Πάντα επευφημούν

Ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να τον στηρίξεις. Οι θετικοί «μαγνήτες» το γνωρίζουν αυτό και δεν διστάζουν ποτέ να είναι οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές των φίλων τους.

Είτε πρόκειται για ένα μικρό επίτευγμα, όπως η τήρηση μιας ρουτίνας προπόνησης για μια εβδομάδα, είτε για ένα μεγάλο όπως η έναρξη μιας νέας επιχείρησης, αυτοί οι άνθρωποι είναι πάντα εκεί, επευφημούν τους φίλους τους. Γιορτάζουν τις επιτυχίες των φίλων τους, τους ενθαρρύνουν όταν είναι πεσμένοι και πιστεύουν στα όνειρά τους.

Αυτή η εγκάρδια υποστήριξη σημαίνει πολλά για τους ανθρώπους. Τους δίνει αυτοπεποίθηση, τονώνει το ηθικό τους και τους δίνει κουράγιο να συνεχίσουν. Και με τη σειρά του, γεμίζει τη ζωή τους με θετικότητα και ευτυχία.

5. Λένε «όχι» στην αρνητικότητα

Η ζωή δεν είναι πάντα… ηλιοφάνεια και ουράνια τόξα – όλοι έχουμε ένα ποσοστό κακών ημερών. Αλλά οι «μαγνήτες» ξέρουν πώς να κρατούν μακριά την αρνητικότητα.

Η αποφυγή αρνητικών vibes μπορεί να αλλάξει σημαντικά τη ζωή σου. Θυμηθείτε να εστιάσετε στα καλά, όσο μικρά κι αν είναι, και να κρατηθείτε μακριά από τα αρνητικά όσο μπορείτε. Αυτή η θετικότητα είναι που θα σας κάνει μαγνήτη για πιο ευτυχισμένους φίλους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine + eleven =