αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ 34χρονος CEO του κολοσσού Kickstarter μιλά για την επιτυχία: Υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι πιο έξυπνοι από εμένα. Το «κλειδί» είναι άλλο

Ο 34χρονος CEO του κολοσσού Kickstarter μιλά για την επιτυχία: Υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι πιο έξυπνοι από εμένα. Το «κλειδί» είναι άλλο

Η σκληρή δουλειά, η αποφασιστικότητα και η επιμονή μπορούν όλα να συμβάλουν σε μια επιτυχημένη καριέρα. Αλλά υπάρχει ένα βασικό υποτιμημένο στοιχείο, σύμφωνα με τον Everette Taylor, CEO της πλατφόρμας crowdfunding Kickstarter: Το timing.

Ο Taylor είναι σήμερα 34 ετών και έχει καταγράψει την δική του πετυχημένη διαδρομή. Και παρόλο που λέει ότι έχει εργαστεί επιμελώς για να πετύχει στη ζωή του, το timing έπαιξε επίσης τεράστιο ρόλο.

«Υπάρχει ένας τόνος ανθρώπων εκεί έξω που είναι εξίσου έξυπνοι ή πιο έξυπνοι από εμένα ή εργάζονται εξίσου σκληρά με εμένα. Απλώς ήμουν πολύ τυχερός με το timing», λέει στο CNBC. «Πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι ασκούν τόση [πίεση] στον εαυτό τους και δεν καταλαβαίνουν ότι μερικές φορές η ζωή πρέπει να σου δώσει μερικά… τυχερά διαλείμματα».

Για παράδειγμα, «ο τρόπος με τον οποίο με ανακάλυψε το Kickstarter είναι ότι ένα από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου έτυχε να διαβάζει ένα άρθρο των Financial Times για εμένα», λέει. «[Έτυχε] να γνωρίσουν τον αρθρογράφο και να τον πλησιάσουν. Και ο αρθρογράφος μας συνέδεσε».

Το άρθρο περιέγραφε λεπτομερώς πώς ο Taylor «κλιμάκωσε και μεγάλωσε εκθετικά» την ομάδα στον προηγούμενο ρόλο του ως επικεφαλής μάρκετινγκ στην Artsy, ωθώντας το μέλος του διοικητικού συμβουλίου να τον κυνηγήσει.

«Είναι η ισορροπία timing και ευθυγράμμισης. Αλλά και η πρόθεση να βάλεις τον εαυτό σου σε θέση για να έχεις νέες ευκαιρίες- και στη συνέχεια να εκμεταλλευτείς αυτές τις ευκαιρίες», λέει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen + 12 =