αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ νεαρός επιχειρηματίας που αγόρασε μια Lamborghini δίνοντας 45 Bitcoins (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο νεαρός επιχειρηματίας που αγόρασε μια Lamborghini δίνοντας 45 Bitcoins (ΒΙΝΤΕΟ)

Με την φρενίτιδα που επικρατεί τον τελευταίο καιρό σχετικά με τα ψηφιακά νομίσματα, βλέπουμε όλο και περισσότερες εκπληκτικές ιστορίες να βγαίνουν στην επιφάνεια. Οι περισσότερες από αυτές, αφορούν ανθρώπους που επένδυσαν σε κάποιο ψηφιακό νόμισμα, η τύχη (ή η ικανότητα τους στο να προβλέπουν το μέλλον) τους ευνόησε και έτσι βρέθηκαν με πολλά χρήματα στα χέρια τους.

Μια τέτοια ιστορία, είναι αυτή του νεαρού επιχειρηματία, Peter Saddington. Ο ίδιος έχει επενδύσει στο Bitcoin. Και όπως εξηγεί στο CNBC, δεν το βλέπει μόνο ως μια πηγή για να αντλήσει αξία. Αλλά και σαν έναν μηχανισμό για συναλλαγές. Μέσα από τον οποίο μπορείς να αγοράσεις ακριβά πράγματα όπως σπίτια ή πολυτελή αυτοκίνητα.

Ναι, αυτός ο επιχειρηματίας το έκανε: Όπως θα δείτε, αγόρασε μια Lamborghini με Bitcoins. Δίνοντας 45 «κέρματα». Σημειώνει μάλιστα, ότι ο ίδιος πλέον εργάζεται full-time στο πεδίο των ψηφιακών νομισμάτων. Και εκτιμά ότι τα ψηφιακά νομίσματα μπορούν να φέρουν στην επιφάνεια τις πιο καταπληκτικές ιδέες. Αφού μπορείς να αλληλεπιδράς και να κάνεις συνεργασίες με τον οποιοδήποτε στον κόσμο, άμεσα και χωρίς περιορισμούς.

This guy bought a Lamborghini with bitcoin

This crypto-millionaire bought a Lamborghini for $115 — thanks to bitcoin.

Posted by CNBC Make It on Mittwoch, 7. Februar 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one + fourteen =