αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟ κορυφαίος YouTuber, Casey Neistat, έφτιαξε βίντεο με πρωταγωνιστή τον Στέφανο Τσιτσιπά

Ο κορυφαίος YouTuber, Casey Neistat, έφτιαξε βίντεο με πρωταγωνιστή τον Στέφανο Τσιτσιπά

«This guy is amazing». Κάπως έτσι ξεκινά το νέο του βίντεο ο διάσημος YouTuber, Casey Neistat, αναφερόμενος στον Στέφανο Τσιτσιπά. Πρόκειται για τον YouTuber που είχε εξαγοραστεί από το CNN το 2016. Στο νέο του βίντεο, μιλά με κολακευτικά λόγια για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο γνωστός YouTuber είναι ενθουσιασμένος και χειροκροτεί τον Έλληνα τενίστα μετά την μεγάλη νίκη του επί του Ρότζερ Φέντερερ. Δείτε την αρχή του παρακάτω βίντεο, όπου γίνεται η αναφορά στον Τσιτσιπά, ενώ στη συνέχεια ο Neistat μιλά και για άλλα θέματα.

Ο Casey Neistat έχει σήμερα 10 εκατ. subscribers. Το 2016 εξαγοράστηκε από το CNN. Με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για ένα super deal που «έκλεισε» στα 25 εκατ. δολάρια.

Τι ακριβώς έκανε το CNN; Εξαγόρασε τα δικαιώματα της εφαρμογής Beme, μαζί με τον διάσημο Youtuber και όλη την ομάδα του. Η εφαρμογή Beme άνηκε στον Neistat και τον βοηθούσε να διαμοιράζει τα βίντεο του. Tα πράγματα βέβαια δεν πήγαν όπως ακριβώς τα περίμενε, αφού τον Ιανουάριο του 2018 ο Neistat ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας του με το CNN.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 4 =