αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ ιδρυτής της Under Armour επιστρέφει στη θέση του CEO της εταιρίας

Ο ιδρυτής της Under Armour επιστρέφει στη θέση του CEO της εταιρίας

Η Under Armour ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι η CEO Stephanie Linnartz αποχωρεί από την θέση της, περίπου ένα χρόνο μετά την έναρξή της θητείας της. Ο ιδρυτής Kevin Plank θα επιστρέψει ως διευθύνων σύμβουλος του διάσημου brand.

Η Linnartz ανέλαβε Διευθύνων Σύμβουλος της Under Armour τον Φεβρουάριο του 2023 μετά από σχεδόν 30 χρόνια στη Marriott International και πρόεδρος της. Ο Plank, ο οποίος ίδρυσε την Under Armour το 1996, παραιτήθηκε από διευθύνων σύμβουλος πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, αλλά παρέμεινε πρόεδρος της αθλητικής εταιρείας.

Ο Plank θα αναλάβει την 1η Απριλίου. Η Linnartz θα παραμείνει στην εταιρεία ως σύμβουλος μέχρι τα τέλη Απριλίου.

Ο Plank θα παραμείνει διευθυντής στο διοικητικό συμβούλιο της Under Armour, αλλά θα παραδώσει την προεδρία στον Mohamed El-Erian, σημερινός chief economic advisor στην Allianz, τη μητρική εταιρεία της Pimco.

«Εκ μέρους όλης της ομάδας, θέλω να ευχαριστήσω τη Stephanie για τη συνεισφορά της στην Under Armour. Εκτιμούμε βαθύτατα τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή της», ανέφερε ο Plank. «Κατά τη διάρκεια της θητείας της, ενίσχυσε την ηγετική ομάδα με προσλήψεις στελεχών σε κρίσιμους τομείς, όπως αυτών των προϊόντων, του σχεδιασμού, της αλυσίδα εφοδιασμού, την συνδεσιμότητα καταναλωτών και την περιφερειακή διαχείριση».

Η Linnartz είπε ότι αισθάνεται «τιμή» που υπηρέτησε ως Διευθύνων Σύμβουλος της Under Armour. «Είμαι περήφανή για την πρόοδό μας σε σχέση με το στρατηγικό μας σχέδιο, συμπεριλαμβανομένης της ενίσχυσης της ομάδας μας, την εξέλιξη των προϊόντων και του μάρκετινγκ και της αύξησης της εστίασής μας στην κερδοφορία», δήλωσε η Linnartz.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen + fifteen =