αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΟι 19 θέσεις που έχει ανοίξει ο αμερικανικός κολοσσός Sitel στο νέο hub της Αθήνας- Μπορείς να στείλεις βιογραφικό

Οι 19 θέσεις που έχει ανοίξει ο αμερικανικός κολοσσός Sitel στο νέο hub της Αθήνας- Μπορείς να στείλεις βιογραφικό

Το γράφαμε πριν αρκετό καιρό: H Sitel «αποβιβάζεται» στην Αθήνα και ανοίγει το δικό της hub. Πρόκειται για τον Αμερικανικό κολοσσό των outsourcing υποστηρικτικών υπηρεσιών.

Η Sitel θα προσλάβει 1.000 άτομα προσωπικό στο ΜΑΧhub που δημιουργεί στην Ελλάδα, η πλειοψηφία των οποίων θα είναι ντόπιοι και ομιλούντες την Ελληνική γλώσσα για να υποστηρίξει τη ραγδαία ανάπτυξη των πελατών της.

Όπως λέει η εταιρία, αυτό που θα δούμε στην Αθήνα θα είναι ένα ένα υβριδικό κέντρο συνεργασίας, επικεντρωμένο στην προσωπική συνεργασία, εκπαίδευση και ανάπτυξη και στη συμμετοχή των εργαζομένων, όπου οι συνεργάτες θα εργάζονται τόσο από το σπίτι όσο και από το κέντρο.

Ήδη η εταιρία έχει ανοιχτές θέσεις όπως βλέπουμε στο επίσημο site της, και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν βιογραφικά. Αυτή τη στιγμή η εταιρία αναζητά τις παρακάτω ειδικότητες. Αναλυτικές πληροφορίες και βιογραφικά εδώ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μείνουν συντονισμένοι, καθώς στο προσεχές διάστημα θα ανοίξουν και άλλες θέσεις.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 − six =