αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι σκύλοι και… ο νεότερος εαυτός τους: Η 35χρονη που βρήκε μια ιδέα και έχει βγάλει 100.000 δολάρια σε μισό χρόνο

Οι σκύλοι και… ο νεότερος εαυτός τους: Η 35χρονη που βρήκε μια ιδέα και έχει βγάλει 100.000 δολάρια σε μισό χρόνο

Όταν το video της Mandy Helwege με την παράλληλη δραστηριότητα της έγινε viral στο TikTok το Νοέμβριο, κατάλαβε τι έπρεπε να κάνει: Να παραιτηθεί από την δουλειά της. Είχε βρει την ιδέα που θα της έφερνε πολλά χρήματα.

@seeingdoubleedits

#glowup #transformation #transformationtuesday #digitalartist #dogartist #dogtok #fyp #foryou #dogsofttiktok

♬ original sound – mertsanimes

Μετά από 12 χρόνια στον χώρο των πωλήσεων, η 35χρονη αποφάσισε με αφορμή αυτό το video να μετατρέψει το πάθος της σε μία full time δουλειά. Εδώ και τρία χρόνια, η Helwege είχε δημιουργήσει την Seeing Double Edits, μία επιχείρηση όπου κάνει photoshop φωτογραφίες κατοικίδιων δίπλα στους… νεότερους εαυτούς τους.

H ανάπτυξη ήρθε σταδιακά και τώρα έχει φτάσει να έχει μεγάλα έσοδα: Μέσα στους πρώτους 6 μήνες του 2022, έχει ήδη έσοδα 100.000 δολαρίων, όπως σημειώνει το CNBC. Εντυπωσιακό, αν σκεφτεί κανείς ότι όλο αυτό ξεκίνησε απλά ως μία παράλληλη δραστηριότητα στο Instagram. Όταν η Helwege δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του σκύλου της με φωτοσόπ, οι φίλοι συνέρρεαν μαζικά και άρχισαν σταδιακά να δημιουργούν ακόλουθους στο Instagram. «Ξαφνιάστηκα τόσο πολύ όταν έγινε viral, γιατί δημοσίευσα την φωτό με αρκετή επιφύλαξη: εάν μπορώ να πάρω 25 παραγγελίες από αυτό, θα είναι ωραίο. Όμως, κατέληξα με εκατοντάδες μηνύματα στο Instagram, παίρνοντας παραγγελίες», αναφέρει η Helwege.

Σήμερα, το βίντεο που είχε ανεβάσει στο TikTok έχει περισσότερες από 2,4 εκατ. προβολές και ο λογαριασμός της Seeing Double Edits στο Instagram περισσότερους από 41 χιλ. followers.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine − three =