αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΒίντεο: Η Apple έβγαλε αυτή την διαφήμιση που θα σε κάνει να νιώσεις άβολα. Αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη μετά

Βίντεο: Η Apple έβγαλε αυτή την διαφήμιση που θα σε κάνει να νιώσεις άβολα. Αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη μετά

Η Apple ζήτησε συγγνώμη για μια διαφήμιση που κυκλοφόρησε πριν μερικές ημέρες, μέσα από την οποία παρουσίαζε το ολοκαίνουργιο iPad Pro. Το σποτ προκάλεσε ευρεία κριτική. Σε δήλωση του στο Ad Age, ο Tor Myhren, αντιπρόεδρος μάρκετινγκ της Apple, είπε ότι η εταιρεία «έχασε τον στόχο».

«Η δημιουργικότητα είναι στο DNA μας στην Apple και είναι απίστευτα σημαντικό για εμάς να σχεδιάζουμε προϊόντα που ενδυναμώνουν τους δημιουργικούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Myhren στο Ad Age. «Στόχος μας είναι να γιορτάζουμε πάντα τους μυριάδες τρόπους με τους οποίους οι χρήστες εκφράζονται και ζωντανεύουν τις ιδέες τους μέσω του iPad. Χάσαμε τον στόχο με αυτό το βίντεο και λυπούμαστε».

Την Τρίτη, η Apple παρουσίασε το νέο iPad Pro που διαθέτει M4. Το οποίο η εταιρεία περιέγραψε ως το πιο λεπτό προϊόν που έχει δημιουργήσει. Για να διαφημίσει όλες τις δημιουργικές δυνατότητες του iPad, η Apple κυκλοφόρησε το σποτ “Crush!” που δείχνει πράγματα όπως πιάνο, πικάπ, μπογιές και άλλα αντικείμενα να… ισοπεδώνονται υπό την πίεση μιας υδραυλικής πρέσας. Στο τέλος, μόνο ένα πράγμα μένει: ένα iPad Pro.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 − 1 =