αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΝομικοί και φοροτεχνικοί απαντούν στα ερωτήματά σας για τα κρυπτονομίσματα: Ένα event θα γίνει στην Αθήνα με δωρεάν είσοδο

Νομικοί και φοροτεχνικοί απαντούν στα ερωτήματά σας για τα κρυπτονομίσματα: Ένα event θα γίνει στην Αθήνα με δωρεάν είσοδο

Ένα ενδιαφέρον event διοργανώνει το Hellenic Bitcoin Meetup. «Φίλοι του Bitcoin και των κρυπτονομισμάτων, στην επόμενη συνάντησή μας φιλοξενούμε ένα πάνελ νομικών και φοροτεχνικών που θα απαντήσουν στις φορολογικές και άλλες ερωτήσεις σας! Μετά θα συνεχίσουμε στην καθιερωμένη συζήτηση και networking με συνοδεία πίτσας και μπύρας. Η συνάντηση θα γίνει στο φιλόξενο Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής» σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Οι ομιλητές είναι:

– Ο Βαγγέλης Αηδόνης είναι δικηγόρος που ασχολείται με το φορολογικό και αστικό δίκαιο και είναι Senior Manager στην KBVL Law Firm, μέλος της Deloitte Legal. Ο Βαγγέλης είναι ο πρώτος που αρθρογράφησε για στην απόφαση ΔΕΔ 417 η οποία είναι και η αφορμή για τη συνάντησή μας.
– Οι Athens Legal Firm είναι μια μπουτίκ δικηγορική εταιρία, τα μέλη της οποίας εξειδικεύονται σε όλο το φάσμα με οπτική από νομική, οικονομική και πρακτική άποψη προτείνουν πρακτικές λύσεις σε ζητήματα αγοραπωλησιών με Bitcoin.
– Ο Κωνσταντίνος Νανόπουλος είναι φοροτεχνικός, σύμβουλος επιχειρήσεων και ιδιοκτήτης της Taxexperts.gr και διαχειριστής του αδειοδοτημένου από την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ανταλλακτηρίου vfahub.com. Ο Κωνσταντίνος μίλησε για πρώτη φορά στο meetup μας το 2017.
– Ο Παναγιώτης Κουτάς είναι λογιστής και ιδιοκτήτης του λογιστικού γραφείου ACTN.gr. Ο Πάνος είναι μέλος της κοινότητας των κρυπτονομισμάτων εδώ και πολλά χρόνια.

Το πάνελ θα συντονίσει ο Δημήτρης Τσαπακίδης.

Η συνάντηση θα γίνει στα Ελληνικά και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Η συνάντηση είναι στο Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής, Πέτρου Σπυροπούλου 2, Μοσχάτο 183 46, δίπλα στον σταθμό Ηλεκτρικού Μοσχάτου. Στις 18 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικές πληροφορίες και εγγραφή εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 + 11 =