αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΝέο κατάστημα άνοιξε ο Σκλαβενίτης στα νότια προάστια

Νέο κατάστημα άνοιξε ο Σκλαβενίτης στα νότια προάστια

Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται το νέο κατάστημα σούπερ- μάρκετ Σκλαβενίτη, το οποίο πήρε τη θέση του πάλαι ποτέ Novacinema Odeon, που λειτουργούσε έως το 2021 στην πλατεία Ξενοφώντος και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Ζέππου και Ξενοφώντος. Το κατάστημα ξεκίνησε να λειτουργεί – στο ακίνητο στο οποίο μάλιστα έχει αγοράσει η εταιρία Σκλαβενίτης – στις 4 Ιουλίου 2023, ενώ αυτό το διάστημα πραγματοποιούνται οι τελικές εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου. Πρόκειται για το πέμπτο κατάστημα της αλυσίδας στην ευρύτερη περιοχή, μετά από αυτό επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, της Πρίγκιπος Πέτρου, της Δημητρίου Γούναρη και της Γεννηματά.

Στο ισόγειο υπάρχουν τα φρέσκα προϊόντα, όπως το οπωροπωλείο, οι πάγκοι κοπής και τα ψυχώμενα είδη, ενώ στον πρώτο όροφο βρίσκει κανείς την κάβα, σνακ και ζαχαρώδη, προϊόντα πρωινού και άλευρα, αλλά και τα είδη ατομικής υγιεινής και απορρυπαντικά.

Η εταιρία αριθμεί περίπου 500 σημεία πώλησης και απασχολεί 35.000 άτομα προσωπικό και θα προσθέσει ένα ακόμη κατάστημα στο δυναμικό της, ενισχύοντας την παρουσία της στα νότια προάστια. Υπενθυμίζεται ότι το έργο κατασκευάστηκε από τη Vitael.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 + ten =