αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΝέες εταιρίες μπαίνουν στο online… ποντάρισμα στην Ελλάδα

Νέες εταιρίες μπαίνουν στο online… ποντάρισμα στην Ελλάδα

Προς το τέλος οδηγείται η διαδικασία για την απόδοση άδειας από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) στην εταιρεία Infinity. Η αρμόδια διεύθυνση της Επιτροπής ολοκλήρωσε τον έλεγχο των συμπληρωματικών εγγράφων που ζητήθηκαν και τις επόμενες ημέρες το διοικητικό συμβούλιο αναμένεται να εγκρίνει τη 19η άδεια στον χώρο του online gaming.

Ο ανταγωνισμός, όμως, δεν φαίνεται να σταματά εδώ. Την προηγούμενη εβδομάδα ένας νέος παίκτης κατέθεσε αίτηση. Πρόκειται για την κοινοπραξία Regency -SkillOnNet η οποία έχει αιτηθεί άδεια «τύπου Β» για Online Casino, όπως μεταδίδει το Euro2day.gr.

Στελέχη της Επιτροπής εκφράζουν την άποψη ότι η αγορά έχει μια δυναμική που θα συνεχίσει να προσελκύει νέους παίκτες. Στο πλαίσιο αυτό, το τελευταίο διάστημα και νέες εταιρείες προσεγγίζουν την ΕΕΕΠ δείχνοντας ενδιαφέρον.

Τα ίδια στελέχη αναφέρουν ότι η αγορά θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και κατόπιν θα ξεκινήσει το ξεκαθάρισμα με σκοπό να μείνουν όσοι εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους τόσο απέναντι στους παίκτες, όσο και απέναντι στο δημόσιο με βάση τα όσα προβλέπονται στην ελληνική νομοθεσία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine + 8 =