αρχικηVIRALΜακριά από καύσωνες, διαδηλώσεις, πόλεμο: Αυτό είναι το μέρος που επιλέγουν για διακοπές όλο και περισσότεροι Ευρωπαίοι

Μακριά από καύσωνες, διαδηλώσεις, πόλεμο: Αυτό είναι το μέρος που επιλέγουν για διακοπές όλο και περισσότεροι Ευρωπαίοι

Σε ένα κόσμο με συνεχείς… αναταραχές, πολλοί Ευρωπαίοι φαίνεται πως έχουν βρει το ιδανικό μέρος για να κάνουν διακοπές μακριά από τους καύσωνες, τις διαδηλώσεις και τις συνέπειες του πολέμου στην Ουκρανία.

Ποιο μέρος είναι αυτό; Ο Μαυρίκιος! Οπως μεταδίδει το Bloomberg, τα έσοδα από τον τουρισμό στο νησί του Ινδικού Ωκεανού αυξήθηκαν σχεδόν κατά 70% τους πρώτους πέντε μήνες της χρονιάς ετησίως, στα 35,8 δισεκατομμύρια ρουπίες (779 εκατομμύρια δολάρια), σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η κεντρική τράπεζα την περασμένη εβδομάδα.

Οι εισπράξεις προβλέπεται να αυξηθούν κατά 23%, στα 80 δισεκατομμύρια ρουπίες για ολόκληρο τη χρονιά, δήλωσε τον περασμένο μήνα ο Harvesh Seegolam, διοικητής της τράπεζας.

Οι λευκές αμμώδεις παραλίες του Μαυρίκιου προσελκύουν από καιρό τους τουρίστες, παρά το γεγονός ότι είναι ένας ακριβός προορισμός και σε μεγάλη απόσταση – απέχει περίπου 9.600 χιλιόμετρα από τη Δυτική Ευρώπη.

Ωστόσο, η τουριστική βιομηχανία του έχει γίνει πιο ανταγωνιστική με την υποτίμηση της ρουπίας έναντι του ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μόλις 1 ώρα και 10 λεπτά από την Αθήνα: Πως είναι να δουλεύεις remote από την Ύδρα με το laptop σου

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 5 =