αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΛίγες ημέρες έμειναν για το Startup Weekend Athens Women

Λίγες ημέρες έμειναν για το Startup Weekend Athens Women

Λίγες μέρες έμειναν για να ζήσεις και εσύ την εμπειρία του Startup Weekend Athens Women και να δεις την ιδέα σου να μεταμορφώνεται σε επιχείρηση!

Μέσα σε τρεις ημέρες, οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν το δικό τους επιχειρηματικό πλάνο βασισμένο σε μια  ιδέα τους ή μια ιδέα της ομάδας που θα επιλέξουν την πρώτη μέρα του workshop, και θα συνεργαστούν με άλλους δημιουργικούς ανθρώπους για να το επιτύχουν. Το StartUp Weekend θα διαρκέσει από το απόγευμα της Παρασκευής 27/9 έως το βράδυ της Κυριακής 29/9. Καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου οι συμμετέχοντες θα λάβουν συμβουλευτική βοήθεια από τους μέντορες, θα παρακολουθήσουν ομιλίες προς έμπνευση και θα ανταλλάξουν απόψεις με καλεσμένους και χορηγούς στα lunch breaks, στα cocktail & dinner parties που θα διεξαχθούν στο τριήμερο. Το ρόλο της παρουσιάστριας της εκδήλωσης έχει η Lucia Cardenas Melgarejo, άνθρωπος με πολυετή πείρα στη διοργάνωση των Startup Weekends παγκοσμίως και ειδίκευση στη Συμβουλευτική των startups. Μαζί της θα βρίσκεται και όλη η ομάδα του StartUp Weekend αλλά και του The Cube Athens με συμβουλές και υποστήριξη προς τους συμμετέχοντες.

Τα ονόματα όλων των καταξιωμένων mentors έχουν ανακοινωθεί στη σελίδα της εκδήλωσης, μαζί με το πρόγραμμά αυτής. Δες το εδώ: http://communities.techstars.com/greece/athens/startup-weekend/14846 . Οι χορηγοί θα «εφοδιάζουν» με δώρα όλο το τριήμερο τους εκκολαπτόμενους επιχειρηματίες ώστε να ενισχύσουν την έμπνευση τους. Συγκεκριμένα, οι χορηγοί που στηρίζουν την εκδήλωση είναι: The Cube Athens, Eurobank, Vaia talents, PS4 & οι In kind χορηγοί: Chimera, ΕΨΑ, I cake you, Bullseye, Beyond Aerial, Oinosporos, Yolenis, Chivas Venture, Key Books, Girl Gone Greek.

Αλλά και οι χορηγοί επικοινωνίας: startupper.gr, portes magazine, epixeirein.gr, it’s possible.gr, startup.gr, frapress.gr, epixeiro.gr,vice, living postcards, rise tv, beastypress.gr.

Το Startup Weekend πραγματοποιείται σε περισσότερες από 150 χώρες, με μεγάλη συμμετοχή από ανθρώπους που επιθυμούν να εμπνευστούν, να δημιουργήσουν και να υλοποιήσουν τη δική τους καινοτόμα ιδέα σε 54 ώρες. Ξεκίνησε το 2007 και έχουν συμμετέχει πάνω από 200.000 άτομα που τόλμησαν το επιχειρηματικό βήμα και συνδέθηκαν με ένα παγκόσμιο δίκτυο επιχειρηματιών. Πολλές γνωστές εταιρίες έχουν δημιουργηθεί μέσα από τα Startup Weekends στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Αν επιθυμείς και εσύ να αναπτύξεις τη δική σου επιχειρηματική ιδέα ή να γνωρίσεις ανθρώπους που θα σε εμπνεύσουν να εργαστείτε μαζί στη δική τους ιδέα, μην χάσεις την ευκαιρία να συμμετέχεις!

Κλείσε το εισιτήριο σου έως και την  Πέμπτη 26/9 online: https://www.eventbrite.com/e/techstars-startup-weekend-athens-women-tickets-63898892307

 

The Cube Athens

Αιόλου 73, 6ος όροφος

27-29/9/2019

Τιμές εισιτηρίων: 30 ευρώ έως 26/9, 50 ευρώ στο Ταμείο

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × four =