αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΘες να δουλεύεις εκτός γραφείου; Αυτές είναι οι 10 ειδικότητες στις οποίες υπάρχουν οι περισσότερες υβριδικές θέσεις

Θες να δουλεύεις εκτός γραφείου; Αυτές είναι οι 10 ειδικότητες στις οποίες υπάρχουν οι περισσότερες υβριδικές θέσεις

Μπορεί οι remote θέσεις εργασίας να είναι όλο και πιο δύσκολο να βρεθούν, αλλά η αγορά υβριδικών θέσεων εργασίας ευδοκιμεί. Πρόσφατα στοιχεία από την ManPower Group δείχνουν ότι όλοι οι κλάδοι προσφέρουν περισσότερους υβριδικούς ρόλους όσο περνά ο καιρός.

Και καθώς όλο και περισσότερες εταιρείες επιδιώκουν την πλήρη επιστροφή στο γραφείο, οι αναζητούντες εργασία στρέφουν την προσοχή τους σε ρόλους που υπόσχονται τουλάχιστον κάποιο βαθμό ευελιξίας.

Η FlexJobs διεξήγαγε έρευνα σε περισσότερους από 8.400 εργαζόμενους στις ΗΠΑ τον Αύγουστο και διαπίστωσε ότι το 46% των εργαζομένων επιθυμούν μια υβριδική ρύθμιση -μια αξιοσημείωτη αύξηση σε σχέση με το λιγότερο από το ένα τρίτο των εργαζομένων που δήλωσαν ότι προτιμούν την υβριδική εργασία έναντι ενός ρόλου με φυσική παρουσία ή εξ αποστάσεως μόλις ένα χρόνο νωρίτερα.

Για να βοηθήσει τους αναζητούντες εργασία να βρουν τις καλύτερες ευέλικτες θέσεις εργασίας, η FlexJobs εντόπισε τις πλέον περιζήτητες υβριδικές θέσεις εργασίας σύμφωνα με τις αναζητήσεις εργαζομένων από τις εταιρείες αναλύοντας στοιχεία μεταξύ Σεπτεμβρίου 2022 και Αυγούστου 2023.

Εδώ είναι οι 10 ειδικότητες στις οποίες οι εταιρίες κάνουν τις περισσότερες υβριδικές προσλήψεις (πλήρης λίστα εδώ):

  1. Λογιστής
  2. Γραμματέας
  3. Οικονομικός αναλυτής
  4. Εκπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών
  5. Project manager
  6. Υπεύθυνος προσλήψεων
  7. Νομικός βοηθός
  8. Διευθυντής μάρκετινγκ
  9. Account manager
  10. Δημιουργός κειμένων
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − 9 =