αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΘες να αλλάξεις τη ζωή σου μέσα σε 90 ημέρες; Μπορείς να εφαρμόσεις τον κανόνα «90/90/1» που προτείνει ο Robin Sharma

Θες να αλλάξεις τη ζωή σου μέσα σε 90 ημέρες; Μπορείς να εφαρμόσεις τον κανόνα «90/90/1» που προτείνει ο Robin Sharma

Έχεις έναν μεγάλο στόχο. Αλλά δεν ξέρεις πως να τον πετύχεις. Ο business γκουρού και best seller συγγραφέας, Robin Sharma, στο βιβλίο του The 5AM Club παρουσιάζει μια σειρά από τεχνικές για να μειώσεις την απόσπαση της προσοχής και να επιτύχεις στη ζωή σου.

Ανάμεσα σε άλλα, παραθέτει τον κανόνα «90/90/1». Ο οποίος, σύμφωνα με τον Sharma, μπορεί να αλλάξει την ζωή σου μέσα σε 90 ημέρες.

Τι λέει λοιπόν αυτός ο κανόνας;

1. Επιλέξτε το πιο σημαντικό project σας. Ποιος στόχος θα άλλαζε εντελώς το παιχνίδι για εσένα; Αυτό είναι το “1” σου.

2. Αφιερώστε τα πρώτα 90 λεπτά της ημέρας σε αυτό το project. Δεσμεύστε 90 λεπτά στο ημερολόγιό σας το πρωί ( και το βράδυ είναι εντάξει, αλλά το πρωί είναι το καλύτερο). Εάν αυτός ο στόχος είναι πραγματικά σημαντικός για εσάς, δεν θα πρέπει να υπάρχει δικαιολογία για να μην αφιερώσετε χρόνο για αυτόν.

3. Δεσμευτείτε σε αυτό για 90 ημέρες Εδώ είναι που γίνεται… δύσκολο. Ο καθένας μπορεί να το κάνει για 1 ημέρα. Η συνέπεια είναι αυτό που διαχωρίζει τους πετυχημένους ανθρώπους από εκείνους που απλά… κάνουν όνειρα.

Εφαρμόστε τον κανόνα και μέχρι το τέλος των 3 μηνών— θα έχετε επενδύσει 135 ώρες στο έργο σας!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέντε γρήγορα tips για να ξυπνάς νωρίς κάθε πρωί: Εξηγεί ο business γκουρού Robin Sharma

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 5 =