αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΘα δούμε νέες επί πληρωμή λειτουργίες στα Facebook και Instagram

Θα δούμε νέες επί πληρωμή λειτουργίες στα Facebook και Instagram

Νέες λειτουργίες επί πληρωμή αναμένεται να δούμε σε Facebook και Instagram. Όπως μεταδίδει το The Verge, το Meta ετοιμάζει ένα νέο εσωτερικό τμήμα, το οποίο θα έχει ως στόχο την αναγνώριση τέτοιων ευκαιριών και την ανάπτυξη των σχετικών χαρακτηριστικών, για τα Facebook, Instagram και WhatsApp. Υπεύθυνος του νέου αυτού τμήματος, το οποίο θα ονομάζεται New Monetization Experiences, θα είναι ο Pratiti Raychoudhury, πρώην επικεφαλής των ευρύτερων προσπαθειών έρευνας και ανάπτυξης της Meta. Η πρόθεση της εταιρίας γνωστοποιήθηκε στο προσωπικό μέσα από ένα εσωτερικό μήνυμα που έλαβαν όλοι οι υπάλληλοι την προηγούμενη εβδομάδα.

Σχετικά με το πλάνο αυτό μίλησε στο The Verge ο John Hegeman, επικεφαλής του monetization της Meta. Συγκεκριμένα, τόνισε πως η εταιρία θα συνεχίσει τις προσπάθειες να αυξήσει τα έσοδά της από τις διαφημίσεις και έτσι δε σχεδιάζει να προσφέρει κάποια συνδρομή για να απενεργοποιούνται αυτές εντός των εφαρμογών της.

Ο Hegeman αρνήθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για τα επί πληρωμή χαρακτηριστικά που εξετάζονται και τόνισε πως δεν πρόκειται να αποτελέσουν σημαντικό μέρος των κερδών βραχυπρόθεσμα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 5 =