αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΘέλεις να πετύχεις τους στόχους σου; Εδώ είναι 4 σκληρές αλήθειες που πρέπει να αντιμετωπίσεις

Θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου; Εδώ είναι 4 σκληρές αλήθειες που πρέπει να αντιμετωπίσεις

Η επίτευξη των στόχων σου απαιτεί δεξιότητες και στρατηγική. Ωστόσο, η επίτευξη των στόχων σου απαιτεί επίσης να μπεις στην ‘αρένα’ με τη σωστή νοοτροπία. Έτσι ώστε να αντέξεις σε όλο αυτό τον μαραθώνιο και να φτάσεις στον τελικό σου προορισμό.

Είναι ένα από τα πράγματα που κάνουν τη διαφορά. Αυτοί που δεν καταφέρνουν να φτάσουν στους στόχους τους, συνήθως δεν έχουν την σωστή νοοτροπία. Το αμερικανικό inc.com έφτιαξε μια ενδιαφέρουσα λίστα. Είναι οι 4 σκληρές αλήθειες που πρέπει να αντιμετωπίσεις, αν θέλεις να είσαι ένας μεγάλος winner.

1# Κανείς δεν νοιάζεται για τους στόχους σου. Μπορεί να σου ακούγεται σκληρό, αλλά είναι η πραγματικότητα. Σίγουρα υπάρχουν φίλοι που θα είναι διπλά σου. Αλλά (σχεδόν) κανείς δεν θα… χάσει τον ύπνο του για τους δικούς σου στόχους. Άρα μην αφήνεις τις γνώμες των άλλων να σε επηρεάζουν.

2# Τα προβλήματα σου δεν είναι ξεχωριστά. Είναι εύκολο να αραδιάσεις μια σειρά από δικαιολογίες, για να εξηγήσεις το γιατί δεν φτάνεις στην επιτυχία. Μπορεί όντως να έχεις εμπόδια μπροστά σου. Αλλά σίγουρα τα έχουν και πολλοί άλλοι άνθρωποι. Μην μένεις πολύ στα προβλήματα σου- δεν είσαι ο μόνος που τα έχει. Ήρθε η ώρα να τα ξεπεράσεις.

3# Δες με τόλμη την πραγματικότητα. Μπορεί να μη θέλεις να κοιτάς τον τραπεζικό σου λογαριασμό… επειδή είναι άδειος. Αλλά αυτό είναι λάθος. Δες την πραγματικότητα, και φτιάξε ένα πλάνο για το πως θα αλλάξεις τα πράγματα. Α, και δες τι δεν κάνεις καλά.

4# Ανέβασε τα στάνταρ σου. Πρέπει να αναβαθμιστείς σε όλα τα επίπεδα. Δεν μπορείς να βελτιστοποιήσεις τη ζωή, το σώμα και την επιχείρησή σου με ένα… παλιό σύστημα επεξεργασίας.Το ίσως πιο δύσκολο που πρέπει να κάνεις; Να αλλάξεις κάποιους φίλους που έχεις γύρω σου. Ναι, και ο κύκλος σου πρέπει να «αναβαθμιστεί».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − two =