αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως να επαναφέρεις τα διαγραμμένα μηνύματα στο WhatsApp

Πως να επαναφέρεις τα διαγραμμένα μηνύματα στο WhatsApp

Το WhatsApp, η μεγαλύτερη πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων παγκοσμίως, προσφέρει από καιρό τη δυνατότητα διαγραφής μηνυμάτων.

Το χαρακτηριστικό είναι χρήσιμο για τη διόρθωση λαθών ή την επεξεργασία μηνυμάτων, αλλά το γεγονός είναι ότι αν ένα μήνυμα έχει διαγραφεί είτε από τον αποστολέα είτε από τον παραλήπτη, δεν μπορεί να διαβαστεί, μερικές φορές γίνεται ενοχλητικό.

Ωστόσο, το Secnews.gr παρουσιάζει κάποιες εύκολες τεχνικές για να ρίξετε μια ματιά στα διαγραμμένα μηνύματα.

  • Εάν διαγράψατε καταλάθος μηνύματα ή μια ολόκληρη συζήτηση, μπορείτε να τα ανακτήσετε αποκαθιστώντας το αντίγραφο συνομιλίας του WhatsApp. Το WhatsApp δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας των τοπικών συσκευών σε ημερήσια, εβδομαδιαία και μηνιαία βάση.

 

  • Εάν ο αποστολέας έχει «διαγράψει το μήνυμα για όλους», μια εφαρμογή τρίτου που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί ένα αρχείο καταγραφής όλων των ειδοποιήσεων και των εισερχομένων μηνυμάτων μπορεί να σας βοηθήσει. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές στο Google Play Store, αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε το Notification History ή το Notif Log Notification History. Μόλις εγκατασταθεί, θα διατηρεί κάθε ειδοποίηση, συμπεριλαμβανομένων και των διαγραμμένων μηνυμάτων του WhatsApp.

 

Πράγματα που πρέπει να θυμάστε προτού χρησιμοποιήσετε τους καταγραφείς ειδοποιήσεων.

Με μια εφαρμογή καταγραφής ειδοποιήσεων, μπορείτε να ελέγξετε τα διαγραμμένα μηνύματα, αλλά η υπηρεσία θα χρειαστεί πρόσβαση στο μητρώο ειδοποιήσεων του Android, το οποίο αποτελεί σημαντικό κίνδυνο για την ασφάλεια.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτές οι εφαρμογές ενδέχεται επίσης να μην εμφανίζουν ολόκληρο το μήνυμα ή να εμφανίζουν μόνο μία γραμμή.

Τέλος, αν κάνετε επανεκκίνηση το τηλέφωνο, θα είναι αδύνατο να ανακτήσετε μηνύματα επειδή το system’s log θα διαγραφεί αυτόματα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 − 3 =