αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Pop Market ξεκίνησε ντελίβερι σε σκάφη αναψυχής σε μαρίνες σε 1 ώρα

Η Pop Market ξεκίνησε ντελίβερι σε σκάφη αναψυχής σε μαρίνες σε 1 ώρα

Ντελίβερι σε σκάφη αναψυχής σε μαρίνες ξεκίνησε η Pop Market. Για την πραγματοποίηση αγορών χρησιμοποιείται άλλη εφαρμογή, η Pop Marinas.

Όπως διαβάζουμε στην περιγραφή της εφαρμογής: «Παραδίδουμε χιλιάδες προϊόντα παντοπωλείου απευθείας στο γιοτ σας σε μόλις μία ώρα. Όλα σε ανταγωνιστικές τιμές και χωρίς ελάχιστο μέγεθος παραγγελίας.

Είτε χρειάζεστε προϊόντα της τελευταίας στιγμής για το ταξίδι σας είτε θέλετε να παραγγείλετε μέρες νωρίτερα, το Pop Marinas σας καλύπτει. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από φρέσκα φρούτα και λαχανικά, καθημερινά είδη πρώτης ανάγκης, σνακ, ποτά, προϊόντα καθαρισμού και άλλα, από τις καλύτερες καθημερινές μάρκες και τοπικούς παραγωγούς.

Με τις Pop Marinas, μπορείτε να πάρετε ό,τι θέλετε, όποτε το θέλετε – καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα – απευθείας στο γιοτ σας».

Η υπηρεσία παρέχεται για την ώρα στα σκάφη που βρίσκονται στις μαρίνες Αλίμου και Λαυρίου, ενώ προγραμματίζεται η επέκτασή της στις μαρίνες Αγίου Κοσμά, Παλαιού Φαλήρου, Φλοίσβου, Γλυφάδας και Ζέας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − 9 =