αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Google ανοίγει την δική της… καφετέρια

Η Google ανοίγει την δική της… καφετέρια

Πως θα σου φαινόταν να επισκεφτείς μια καφετέρια… της Google; Αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα τώρα. Τουλάχιστον αν μένεις στο Mountain View της Καλιφόρνια. Εκεί ο τεχνολογικός κολοσσός ανοίγει το δικό του καφέ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρία… σερβίρει καφέ. Η Google έχει καφετέριες στον χώρο της για τους υπαλλήλους της. Έτσι ήδη προσφέρει αυτού του είδους τις υπηρεσίες.

Το νέο καφέ δεν θα είναι αυτόνομο. Όπως εξηγεί το androidheadlines.com, είναι μέρος του νέου καταστήματος εμπειριών της Google που ανοίγει για το κοινό στην περιοχή, το οποίο θα φιλοξενεί περισσότερα από ένα καφέ. Εκτός από το να απολαύσετε ένα γρήγορο γεύμα ή το αγαπημένο σας latte, θα έχετε τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με μια ποικιλία δραστηριοτήτων σε αυτό το νέο κατάστημα εμπειριών για τους επισκέπτες. Μεταξύ αυτών, μπορείτε να λάβετε μέρος σε ένα κυνήγι έργων τέχνης, όπου θα μπορείτε να “εξερευνήσετε διαδραστικά έργα τέχνης που διευκολύνονται από το Burning Man Project”.

Όσοι βρεθούν εκεί, αυτό αυτό που μπορούν να περιμένουν είναι φρέσκα τοπικά υλικά που χρησιμοποιούνται για να δημιουργηθούν πιάτα που σχεδιάστηκαν να είναι εύγευστα και φιλικά προς το περιβάλλον. Σύμφωνα με την Google, ένας σημαντικός προσανατολισμός για το καφέ ήταν να διασφαλίσει ότι τα γεύματα λαμβάνουν υπόψη την αειφορία και τη βιοποικιλότητα ως κύριους παράγοντες.

Εκτός από το καφέ και το κυνήγι τέχνης, το κατάστημα εμπειρίας για τους επισκέπτες θα έχει επίσης περίπτερα για την υποστήριξη τοπικών επιχειρήσεων και φυσικά, έναν χώρο για να εξερευνήσετε τα νεότερα προϊόντα της Google όπως τα Pixel 8 και Pixel 8 Pro.

Η Google επιδιώκει να συνδέσει τον παραδοσιακό χώρο του καφέ με την ψηφιακή εποχή που διανύουμε. Οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους, ενώ παράλληλα θα εξερευνούν, ανακαλύπτοντας τις τελευταίες καινοτομίες στην τεχνολογία. Το καφέ της Google θα λειτουργεί ως τόπος συνάντησης για ομάδες και οργανώσεις που ασχολούνται με την τεχνολογία. Θα υπάρχουν εκθέσεις, παρουσιάσεις και εργαστήρια όπου οι πελάτες μπορούν να μάθουν, να πάρουν γνώση και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας.

Η Google οραματίζεται έναν χώρο όπου οι άνθρωποι μπορούν να συναντηθούν και να δημιουργήσουν δίκτυα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × four =