αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Flipkart καταβάλλει σχεδόν 700 εκατ. ευρώ σε μετρητά στο προσωπικό της

Η Flipkart καταβάλλει σχεδόν 700 εκατ. ευρώ σε μετρητά στο προσωπικό της

Η Flipkart, η οποία χρηματοδοτείται από τη Walmart, ξεκίνησε την Παρασκευή την καταβολή μεγάλων χρηματικών ποσών στο προσωπικό της, η αξία των οποίων εκτιμάται σε 700 εκατομμύρια δολάρια, μετά τον διαχωρισμό της από την εταιρεία χρηματοοικονομικής εταιρείας PhonePe.

Το διοικητικό συμβούλιο της Flipkart είχε ανακοινώσει τον πλήρη διαχωρισμό από την επιχείρηση PhonePe με την πώληση του συνόλου των μετοχών της τον Δεκέμβριο του 2022.

Κατά συνέπεια, το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να καταβάλει 43,67 δολάρια ως αποζημίωση για κάθε ESOP (κατοχυρωμένα δικαιώματα προαίρεσης για δικαιούχους τωρινούς και πρώην μετόχους και μη κατοχυρωμένα δικαιώματα προαίρεσης μόνο για δικαιούχους τωρινούς μετόχους) από την ημερομηνία καταγραφής της 23ης Δεκεμβρίου 2022.

“Σε συνέχεια της ανακοίνωσης που έγινε στις 21 Απριλίου 2023, σχετικά με την εν λόγω πληρωμή, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι η πολυαναμενόμενη αποζημίωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 14 Ιουλίου 2023”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Flipkart Kalyan Krishnamurthy μέσω emaıl.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × four =