αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Amazon πουλά σπίτια με κάτω από 19.000 δολάρια- Τα τοποθετείς όπου θέλεις (ΦΩΤΟ)

Η Amazon πουλά σπίτια με κάτω από 19.000 δολάρια- Τα τοποθετείς όπου θέλεις (ΦΩΤΟ)

Η αγορά σπιτιού είναι ένα… ακριβό σπορ στην εποχή μας. Με τις τιμές να είναι αυξημένες. Αλλά πως θα σου φαινόταν να αγοράσεις ένα μίνι σπίτι που μπορείς να το τοποθετήσεις όπου θες;

Μέσω Amazon. Βασικά, η Amazon πουλάει τα πάντα και προσφέρει πολλά προκατασκευασμένα σπίτια. Σε διάφορες διαστάσεις. Και σε τιμές ακόμα κάτω από 19.000 δολάρια. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις τιμές και τις διαστάσεις εδώ.

Φυσικά, τίποτα δεν είναι τόσο εύκολο. Θα χρειαστεί να προμηθεύσετε μόνοι σας μερικά πράγματα: Μια έκταση γης για να τοποθετήσετε το σπίτι, μαζί με μια πηγή ρεύματος και παροχή νερού. Αλλά το μικροσκοπικό σπίτι είναι εξοπλισμένο με τουαλέτα, ντους και μερικά ντουλάπια — και κλειδαριές στις πόρτες επίσης.

Το σπίτι αποστέλλεται σε… διπλωμένη κατάσταση. Μόλις φτάσει, θα πρέπει να ξεδιπλώσετε τους τοίχους (πιθανώς με κάποια βοήθεια) και την οροφή, για να το επεκτείνετε στο πλήρες του μέγεθος. Τα έπιπλα, φυσικά, δεν περιλαμβάνονται.

Και παρόλο που μπορεί να μην αντέχει σε ακραίες καιρικές συνθήκες, η προκατασκευασμένη κατοικία έχει αναδειχτεί στην πραγματικότητα ως ένας από τους πιο φιλικούς προς το περιβάλλον τρόπους κατασκευής ενός σπιτιού, καθώς οδηγεί σε λιγότερα απόβλητα και μπορεί να ανεγερθεί γρήγορα.

Αν είστε επί Ελληνικού εδάφους βέβαια υπάρχουν και άλλες επιλογές. Σε προηγούμενο άρθρο γράφαμε για τα προκάτ σπίτια με 9.000 ευρώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 + ten =