αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Ελληνική εταιρία που θα μοιράσει μπόνους 2.500 ευρώ στους εργαζομένους της

Η Ελληνική εταιρία που θα μοιράσει μπόνους 2.500 ευρώ στους εργαζομένους της

Σε ανοδική τροχιά είναι η εταιρία FORUM, η οποία διοργανώνει 9 εκθέσεις και εκδίδει 4 περιοδικά. Aπό την ίδρυσή της το 1988 η FORUM AE έχει διανύσει μια μακρά πορεία ανάπτυξης και επέκτασης των δραστηριοτήτων της. Τα υψηλής ποιότητας και ευρείας κυκλοφορίας περιοδικά της έχουν καταστεί πολύτιμα εργαλεία επικοινωνίας ενώ οι εκθέσεις της αποτελούν τα σημαντικότερα εμπορικά φόρουμ για τους επαγγελματίες των κλάδων στους οποίους απευθύνονται.

H FORUM SA, αποτελεί από το 2019 μέλος του NURNBERGMESSE GROUP, ο οποίος συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 15 μεγαλύτερες εταιρείες διοργάνωσης εκθέσεων στον κόσμο.

Μ ετήσια κέρδη πάνω από 3 εκατ. ευρώ και με τζίρο πάνω από 10 εκατ. ευρώ τώρα θα διανείμει από τα παρακρατηθέντα κέρδη των προηγούμενων εταιρικών χρήσεων, το συνολικό ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ, στους μετόχους της.

Αλλά δεν μένει εκεί. Όπως μεταδίδει το dnews.gr, η εταιρεία αποφάσισε να δώσει από τα παρακρατηθέντα κέρδη της των προηγούμενων εταιρικών χρήσεων, το συνολικό ποσό των 163.586,32 ευρώ, στους εργαζομένους/μη μετόχους της, ως μοναδικό και έκτακτο ετήσιο μπόνους για το 2023. Η εταιρεία απασχολεί περί τους 65 εργαζόμενους. Δηλαδή χοντρικά θα λάβει ο καθένας περί τα 2.500 ευρώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven − 9 =