αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ βραδινή ρουτίνα του Bill Gates εμπεριέχει δύο πολύ απλά πράγματα (για συγκεκριμένους λόγους)

Η βραδινή ρουτίνα του Bill Gates εμπεριέχει δύο πολύ απλά πράγματα (για συγκεκριμένους λόγους)

Ο Bill Gates είναι δισεκατομμυριούχος και ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου. Αλλά ποια είναι η βραδινή ρουτίνα ενός τέτοιου ανθρώπου; Η πραγματικότητα είναι πολύ πιο… ταπεινή, από αυτό που ίσως φαντάζονται οι περισσότεροι.

Όπως σημειώνει το αμερικανικό Entrepreneur.com, πριν κοιμηθεί κάθε βράδυ ο Gates κάνει δύο απλά πράγματα.

Πλένει τα πιάτα

Για να κοιμάστε καλά, το μυαλό σας πρέπει να τελειώσει τη μέρα απαλλαγμένο από υποχρεώσεις και προβλήματα, διαφορετικά αυτές οι επαναλαμβανόμενες σκέψεις θα σας κρατήσουν ξύπνιους. Το να κάνετε scrollάρισμα στο κινητό σας, να ελέγχετε το email σας για τελευταία φορά ή το να κοιτάτε τις βραδινές ειδήσεις, δεν θα σας βοηθήσει.

Ο Bill Gates το γνωρίζει αυτό, και έχει μια απλή συνήθεια για να χαλαρώνει και να «καθαρίζει» το μυαλό του. «Πλένω τα πιάτα κάθε βράδυ» έχει αποκαλύψει ο ίδιος από το 2014.

Διαβάζει βιβλία

Το διάβασμα είναι μια εξαιρετική συνήθεια που μπορείτε να εφαρμόσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, αλλά το να το κάνετε πριν πάτε για ύπνο είναι μια ιδιαίτερα καλή στιγμή, καθώς σας βοηθά να αποκοιμηθείτε. Αυτό ακριβώς κάνει ο Gates, ο οποίος είναι γνωστός… βιβλιοφάγος.

Το διάβασμα είναι βασικό μέρος της νυχτερινής ρουτίνας του Gates. «Διαβάζω μια ώρα σχεδόν κάθε βράδυ. Είναι κάτι που με βοηθά να αποκοιμιέμαι», έχει πει ο Gates στους Seattle Times. Δεν έχει άδικο. Το National Sleep Foundation των ΗΠΑ συνιστά το διάβασμα ως έναν καλό τρόπο για να μπείτε σε μια κατάσταση ηρεμίας, που θα σας βοηθήσει να αποκοιμηθείτε.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × five =