αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕννέα σοφές φράσεις από τον αυτοδημιούργητο εκατομμυριούχο Tony Robbins που θα σε κάνουν να σκεφτείς διαφορετικά

Εννέα σοφές φράσεις από τον αυτοδημιούργητο εκατομμυριούχο Tony Robbins που θα σε κάνουν να σκεφτείς διαφορετικά

Ο Tony Robbins έχει καταγράψει το δικό του success story. Είναι αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, επιχειρηματίας, best-seller συγγραφέας και business coach. Ενώ είναι γνωστός για της ομιλίες που κάνει σε διάφορα μέρη του κόσμου. Και συχνά δίνει τις συμβουλές του για το πως μπορεί κάποιος να φτάσει στην επιτυχία.

Κατά την διάρκεια της διαδρομής του έχει πει αρκετές φράσεις που μπορούν να λειτουργήσουν ως χρήσιμα μαθήματα για εμάς τους υπόλοιπους. Το It’s Possible παραθέτει 9 από αυτές:

1. «Είσαι ήδη χρηματοοικονομικός trader. Μπορεί να μην το σκέφτεστε με αυτόν τον τρόπο, αλλά αν εργάζεστε για τα προς το ζην, ανταλλάσσετε τον χρόνο σας με χρήματα. Ειλικρινά, πρόκειται για το χειρότερο trade που μπορείτε να κάνετε. Γιατί; Μπορείτε πάντα να πάρετε περισσότερα χρήματα, αλλά δεν μπορείτε να πάρετε περισσότερο χρόνο»

2. «Ας το παραδεχτούμε, δεν πρόκειται να κερδίσουμε τον δρόμο προς τον πλούτο. Αυτό είναι ένα λάθος που κάνουν εκατομμύρια άνθρωποι. Πιστεύουμε ότι αν δουλέψουμε σκληρότερα, πιο έξυπνα, περισσότερο, θα πετύχουμε τα οικονομικά μας όνειρα, αλλά ο μισθός μας από μόνος του – όσο μεγάλο κι αν είναι – δεν είναι η απάντηση»

3. «Να θυμάσαι: όλοι παίρνουμε αυτό που ανεχόμαστε. Σταμάτα λοιπόν να ανέχεσαι τις δικαιολογίες μέσα σου, τις περιοριστικές πεποιθήσεις του παρελθόντος ή φοβισμένες καταστάσεις»

4. «Οι άνθρωποι που πετυχαίνουν στο υψηλότερο επίπεδο δεν είναι τυχεροί. Kάνουν κάτι διαφορετικό από όλους τους άλλους»

5. «Στο τέλος της ημέρας, η ερώτηση που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας είναι η εξής: Τα έξοδά σας, μεγάλα και μικρά, σας φέρνουν τη συγκίνηση που έκαναν κάποτε;»

6. «Θυμηθείτε: Οι ανταμοιβές έρχονται με τη δράση, όχι στη συζήτηση»

7. «Το μυστικό για να απελευθερώσεις την αληθινή σου δύναμη είναι να θέτεις στόχους που είναι αρκετά συναρπαστικοί ώστε να εμπνέουν πραγματικά τη δημιουργικότητά σου και να πυροδοτούν το πάθος σου»

8. «Τι ωφελεί η έμπνευση αν δεν υποστηρίζεται από δράση;»

9. «Συνειδητοποιήστε ότι αν μπορείτε να δημιουργήσετε άμεσα ένα πρόβλημα, μπορείτε να δημιουργήσετε εξίσου γρήγορα και εύκολα μια λύση»

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 + eighteen =