αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕίσαι έτοιμος να επισκευάσεις… μόνος σου το iPhone σου; To Self Service Repair πρόγραμμα της Apple έρχεται στην Ελλάδα

Είσαι έτοιμος να επισκευάσεις… μόνος σου το iPhone σου; To Self Service Repair πρόγραμμα της Apple έρχεται στην Ελλάδα

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι επεκτείνει το πρόγραμμα Self Service Repair σε περισσότερες συσκευές και νέες αγορές, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Μετά το λανσάρισμα σε 8 ευρωπαϊκές χώρες το Δεκέμβριο του 2022, η Apple προσθέτει σήμερα 24 νέες ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Κροατία, η Δανία, η Ολλανδία, η Πορτογαλία και η Ελβετία.

Επιπλέον, το Self Service Repair είναι πλέον διαθέσιμο για το iPhone 15 και το iPhone 15 Pro, καθώς και για όλους τους Mac με M2 SoC: Αυτό περιλαμβάνει τα τελευταία MacBook Air, Mac Mini, Mac Studio και Mac Pro, καθώς και τα MacBook Pro 14 και 16 ιντσών με βάση το M2 που κυκλοφόρησαν στις αρχές του 2023. Τον περασμένο μήνα, η Apple κυκλοφόρησε νέες εκδόσεις των συγκεκριμένων φορητών υπολογιστών, που ενσωματώνουν τα M3 Pro και M3 Max SoC.

Το πρόγραμμα Self Service Repair της Apple επιτρέπει σε οποιονδήποτε έχει κάποια εμπειρία στην επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών να παραγγείλει και να λάβει γνήσια ανταλλακτικά της Apple και οδηγίες για να επισκευάσει τις δικές του συσκευές. Η ενέργεια αποτελεί μέρος της δέσμευσης της Apple να κάνει τις συσκευές της πιο ανθεκτικές.

Πάντως, όπως είχαμε σημειώσει και σε παλαιότερο άρθρο, αυτό το πρόγραμμα Self Service Repair, ουσιαστικά αφορά κυρίως μεμονωμένους τεχνικούς, με γνώσεις και εμπειρία στην επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών. Καθώς για τον μέσο χρήστη μάλλον θα είναι δύσκολο να προχωρήσει σε τέτοιες επιδορθώσεις.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 4 =