αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΔιέρρευσαν τα πάντα για το OnePlus 5T: Έρχεται με 8GB RAM και 20MP κάμερα

Διέρρευσαν τα πάντα για το OnePlus 5T: Έρχεται με 8GB RAM και 20MP κάμερα

Δεν έχει μείνει ακόμη καμία απορία πριν την ανακοίνωσή του. Πριν λίγες ώρες, διέρρευσαν φωτογραφίες του OnePlus 5T υψηλής ανάλυσης, που μας επιτρέπουν να γνωρίσουμε από τώρα τη συσκευή. Στις φωτογραφίες βλέπουμε την οθόνη των 6 ιντσών να συγκρίνεται με εκείνη του Xiaomi Mi Mix 2 και του Galaxy S8.

Βλέπουμε πως η OnePlus έκανε εξαιρετική δουλειά στη μείωση των bezels γύρω από την οθόνη, το οποίο αυτομάτως οδήγησε σε ένα καλύτερο screen-ratio για το OnePlus 5T σε σχέση με εκείνο του προκατόχου, το OnePlus 5. Ωστόσο, ακόμη και με αυτήν την νέα προσέγγιση, τα bezels είναι μεγαλύτερα από άλλα bezelless handsets όπως τα Galaxy S8 και LG V30.

Το leak επιβεβαιώνει και ορισμένες υποθέσεις όλων των προηγούμενων εβδομάδων, δηλαδή τη νέα θέση του σαρωτή αποτυπωμάτων. Σε μια προσπάθεια να μην κάνει άλλες θυσίες ως προς το design και το μέγεθος των bezels, η OnePlus επέλεξε την τοποθέτησή του στο πίσω μέρος της συσκευής, κάτω από το λογότυπο της OnePlus. Το DashCharge επιστρέφει επίσης, χωρίς να μας προκαλεί έκπληξη κάτι τέτοιο, καθώς ήδη ο Lei Jun είχε αναφερθεί σε αυτήν την τεχνολογία.

Όσον αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, όπως διαβάζουμε στο Digitallife.gr, θα εξοπλιστεί με Snapdragon 835 και θα καταφθάσει σε εκδόσεις 6GB/64GB και 8GB/128GB, με την θύρα ακουστικών να μην απουσιάζει από την συσκευή. Επιπλέον, θα διαθέτει οθόνη 6 ιντσών FHD+ (2160x1080p) με 18:9 aspect ratio και διαστάσεις 156.1 x 75 x 7.3mm. Η Full Optic AMOLED οθόνη του φέρει μια νέα τεχνολογία, η οποία στόχο έχει να βελτιώσει την προσαρμοστικότητά της σε περιβάλλοντα με έντονο ήλιο. Δεν απουσιάζει βέβαια και το σύστημα διπλής κάμερας με έναν αισθητήρα Sony IMX398 των 16MP και έναν IMX376 των 20MP. Για τους λάτρεις των φωτογραφιών selfies, το OnePlus 5Τ έρχεται και με μια κάμερα των 16 MP μπροστά.

Σύμφωνα με το manual που περιλαμβάνεται στο leak, η συσκευή θα έρθει με πολλές βελτιώσεις στον τομέα της κάμερας. Ανάμεσα σε αυτές θα είναι και η δυνατότητα λήψης εξαιρετικών φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το feature φέρει την ονομασία Pixel Technology και λειτουργεί με το δευτερεύοντα αισθητήρα, ο οποίος σε ιδιαίτερα σκοτεινά περιβάλλοντα, ενώνει τέσσερα pixel σε ένα, μειώνοντας τον θόρυβο και βελτιώνοντας την εικόνα. Κάτι που ίσως απογοητεύσει μερικούς είναι η μπαταρία, η οποία αυτή αγγίζει τα 3.300mAh. Το OnePlus 5T έρχεται στις 16 Νοεμβρίου σε 33 χώρες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five + six =