αρχικηVIRALΔήμαρχος Νέας Σμύρνης: Αν δεν συμμορφωθούν, θα κλείσω την πλατεία (ΒΙΝΤΕΟ)

Δήμαρχος Νέας Σμύρνης: Αν δεν συμμορφωθούν, θα κλείσω την πλατεία (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολλές είναι οι πλατείες που έχουν γεμίσει με κόσμο, μετά την άρση του Lockdown. Μια από αυτές φαίνεται να είναι και η πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Ο Δήμαρχος, Σταύρος Τζουλάκης μίλησε στο «OPEN News» για την εικόνα στις πλατείες και αναφερόμενος σε αυτή της Νέας Σμύρνης, υποστήριξε: «Εγώ με ένα κλιμάκιο της ΓΑΔΑ, τέσσερα άτομα αστυνομικοί και ένας αξιωματικός, μαζί με μένα, περνάμε κάθε βράδυ από όλα τα καταστήματα της πλατείας».

Και συμπλήρωσε: «Τους επισημαίνουμε ποια είναι όλα τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να τηρούνται και αυτό έγινε και χθες, 21:00-23:00. Γίνεται σαφές ότι εάν δεν συμμορφωθούν, θα αναγκαστώ να κλείσω την πλατεία, πράγμα που θα επιδεινώσει την ήδη βεβαρημένη κατάστασή τους».

Ο Δήμαρχος είπε ότι κατά τις «περιπολίες» ζήτησε από τους καταστηματάρχες να κλείσουν τη μουσική. Ωστόσο, όπως τόνισε δεν είδε να σερβίρονται ποτά.

Επίσης, πρόσθεσε πως επειδή η νεολαία πρέπει να ξεδώσει, το Σάββατο, θα μεταδοθεί ηλεκτρονικά και μέσω ηχείων που έχουν τοποθετηθεί στον Δήμο, η συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα η οποία είχε γίνει στη Ν. Σμύρνη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άνοιγμα beach bar χωρίς πάρτι και DJs- Μπλεγμένα τα πράγματα με τα μπαρ κλειστού τύπου

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × one =