αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΓια αρκετό καιρό ακόμα θα έχουμε τα «sms εξόδου»

Για αρκετό καιρό ακόμα θα έχουμε τα «sms εξόδου»

Σε ερώτηση για το αν θα σταματήσουν τα sms στο 13033 o νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, απάντησε σήμερα πως θα συνεχιστούν για αρκετό καιρό.

Σε ερωτήματα για το άνοιγμα και το κλείσιμο δραστηριοτήτων, όπως το άνοιγμα της Γ΄Λυκείου που αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης ή το εκ νέου κλείσιμο των σχολείων εφόσον αποδειχτεί ότι επιβαρύνουν την επιδημιολογική εικόνα της χώρας , ο κ. Ταραντίλης τόνισε ότι η επιτροπή θα κάνει την εισήγησή της στην κυβέρνηση η οποία με την σειρά της θα αναλύει τα δεδομένα και θα λαμβάνει τις αποφάσεις της. Επομένως, όπως επανέλαβε αρκετές φορές, τίποτα δεν είναι προκαθορισμένο.

Απαντώντας σε ερώτηση αν εξετάζεται ο περιορισμός των sms με τα οποία μετακινούνται οι πολίτες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ήταν ξεκάθαρος. «Όχι, δεν εξετάζετα κάτι τέτοιο».

Ικανοποιητική χαρακτήρισε επίσης την διαδικασία του εμβολιασμού του πληθυσμού της χώρας μας σημειώνοντας πως στόχος αποτελεί αφενός να ακολουθήσουμε το πλάνο αφετέρου να επιτύχουμε τον εμβολιασμό του 70% του πληθυσμού μέχρι το καλοκαίρι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve + fourteen =