αρχικηVIRALΤο «Έτερος εγώ» είναι ένα βήμα πριν το Netflix. Μπορεί να γίνει η πρώτη Ελληνική σειρά που θα μπει στην πλατφόρμα

Το «Έτερος εγώ» είναι ένα βήμα πριν το Netflix. Μπορεί να γίνει η πρώτη Ελληνική σειρά που θα μπει στην πλατφόρμα

Το «Έτερος εγώ» είναι αναμφίβολα μια από τις καλύτερες Ελληνικές σειρές που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Ενώ υπάρχει και η σχετική ταινία που είναι επίσης πολύ καλή.

Φαίνεται όμως ότι η σειρά έχει αφήσει καλές εντυπώσεις και εκτός συνόρων. Τι εννοούμε: Το «Έτερος εγώ» φαίνεται πως είναι ένα βήμα πριν μπει στον «κατάλογο» του Netflix. Αν κάτι τέτοιο συμβεί, θα μιλάμε φυσικά για την πρώτη Ελληνική σειρά που θα μπει στην πλατφόρμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Star, το δημιούργημα του Σωτήρη Τσαφούλια βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το Netflix. Η πλατφόρμα οικιακής ψυχαγωγίας έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές που χωρίζονται σε πέντε στάδια προκειμένου ένα πρόγραμμα να ενταχθεί στο περιεχόμενο που προσφέρει. Σε ό,τι αφορά την αισθητική, την απόδοση από τεχνικής άποψης και την ποιότητα, οι δύο κύκλοι του «Έτερος Εγώ», «Χαμένες Ψυχές» καθώς και ο ολοκαίνουργιος «Κάθαρσις» τα καλύπτουν και με το παραπάνω.

Η υψηλού επιπεδου παραγωγή, η προσεγμένη σκηνοθεσία και η συναρπαστική πλοκή έχουν οδηγήσει τα στελέχη του Netflix πολύ κοντά στο να πάρουν την απόφαση για πρώτη φορά να εντάξουν μια σειρά που μιλάει ελληνικά, στο πλούσιο περιεχόμενο της πλατφόρμας.

Οι τελικές αποφάσεις αναμένονται να παρθούν το επόμενο διάστημα.

Αν θες πάντως να παρακολουθήσεις την ταινία του «Έτερος εγώ», μπορείς να το κάνεις δωρεάν στο YouTube εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − 14 =