αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΒίκος: Η εταιρία με έδρα στην Ήπειρο που προσελκύει… Αθηναίους εργαζομένους- Οι θέσεις που έχει τώρα ανοιχτές

Βίκος: Η εταιρία με έδρα στην Ήπειρο που προσελκύει… Αθηναίους εργαζομένους- Οι θέσεις που έχει τώρα ανοιχτές

Πλάνο για περισσότερες επενδύσεις μέσα στην επόμενη 5ετια έχει η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων, που παράγει το εμφιαλωμένο νερό “Βίκος” και τα ομώνυμα αναψυκτικά. Θα δοθούν συνολικά 100 εκατ. ευρώ και στόχος είναι να εδραιώσει ακόμα περισσότερο την παρουσία της στην Ελλάδα αλλά και να επεκταθεί στο εξωτερικό. Οι προαναφερόμενες επενδύσεις αφορούν στην ενίσχυση της παραγωγικότητας, σε δαπάνες για νέες κτιριακές υποδομές και logistics, σε τεχνολογία και σε βιωσιμότητα-διαχείριση ενέργειας μέσω ανανεώσιμων πηγών.

Πέρα από αυτά όμως, η εταιρία είναι και ένας… ελκυστικός εργοδότης. Η εταιρία έχει έδρα στην Ήπειρο, ωστόσο αποτελεί προτιμώμενο εργοδότη όχι μόνο για τους ντόπιους, αλλά και για κατοίκους της Αθήνας, οι οποίοι επιδιώκουν την αποκέντρωση, αναζητώντας θέσεις εργασίας στην περιφέρεια.

Όπως σημείωσε ο διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ της εταιρίας, Κωνσταντίνος Σεπετάς, πρόκειται είτε για ανώτερα στελέχη, είτε για εργατοτεχνικό προσωπικό που αναζητά διέξοδο από το αστικό περιβάλλον της πρωτεύουσας. Η εταιρία πρόκειται εκτός των άλλων να τρέξει πρόγραμμα εκπαίδευσης στελεχών τόσο με θεωρητική όσο και με πρακτική άσκηση στις εγκαταστάσεις της, ούτως ώστε να απορροφήσει νέο ανθρώπινο δυναμικό τα επόμενα χρόνια.

Αυτή την στιγμή βλέπουμε ότι έχει ανοιχτές αρκετές θέσεις εργασίας. Σε διάφορες γεωγραφικές περιοχές. Δείτε παρακάτω κάποιες από αυτές. Αναλυτικές πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 2 =