αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑυτό το σπίτι στο Κολωνάκι μόλις πουλήθηκε έναντι 5,6 εκατ. ευρώ (ΦΩΤΟ)

Αυτό το σπίτι στο Κολωνάκι μόλις πουλήθηκε έναντι 5,6 εκατ. ευρώ (ΦΩΤΟ)

Την πώληση του εμβληματικού ρετιρέ του One Athens, το οποίο διαχειρίζεται αποκλειστικά η Engel & Völkers Ελλάδος, έναντι 5,6 εκατομμυρίων ευρώ ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία.

Με μια μαγευτική θέα προς την Ακρόπολη και τον Σαρωνικό, το One Athens στο Κολωνάκι, είναι ένα από τα πλέον πολυτελή οικιστικά συγκροτήματα στο κέντρο της Αθήνας, με μια πλούσια ιστορία που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1950.

Ο πρωτοπόρος Έλληνας αρχιτέκτονας, Κωνσταντίνος Δοξιάδης, επέλεξε την προνομιούχα τοποθεσία στους πρόποδες του Λυκαβηττού για να δημιουργήσει αυτό το αρχιτεκτονικό κόσμημα. Το αρχικό κτίριο αποτέλεσε ένα γόητρο υψηλών προδιαγραφών και συγκέντρωσε καλλιτέχνες και διανοούμενους από διάφορους κλάδους.

Οι νέοι ιδιοκτήτες του ρετιρέ, ελληνικής καταγωγής, αγαπούν και σέβονται την ιστορία πίσω από αυτό το ακίνητο, διατηρώντας έτσι την κληρονομιά της ελληνικής αρχιτεκτονικής.

Το ρετιρέ διαθέτει 4 υπνοδωμάτια και 6 μπάνια, και εκτείνεται σε 530 τ.μ. και έχει μια ιδιωτική βεράντα 190 τ.μ. με θέα την Ακρόπολη.

To One Athens αποτελεί επένδυση της Sodia Capital Management, ενώ η ανακατασκευή του κτιρίου έγινε από την εταιρεία Redex. Η αποκλειστική διαχείριση πωλήσεων του project έχει ανατεθεί στην Engel & Völkers Ελλάδος.

Η ομάδα αρχιτεκτόνων Divercity Architects, είχε κάνει σε προγενέστερη φάση την Μελέτη ανακατασκευής και Αλλαγής Χρήσης του κτιρίου από Γραφεία σε Κατοικίες.

Η μελέτη εσωτερικών αναδιαρρυθμίσεων και διακόσμησης διαμερισμάτων και κοινόχρηστων χώρων, της σημερινής κατάστασης έγινε από την κάτωθι ομάδα Μελέτης:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight + seventeen =