αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτός ο 21χρονος ξεκίνησε μία ιδέα από το σπίτι των γονιών του. Σήμερα του φέρνει έσοδα 500.000 δολάρια τον χρόνο

Αυτός ο 21χρονος ξεκίνησε μία ιδέα από το σπίτι των γονιών του. Σήμερα του φέρνει έσοδα 500.000 δολάρια τον χρόνο

Πριν από τρία χρόνια, ο Jason Siu πουλούσε αυτοκόλλητα $3 στο Snapchat για να εξοικονομήσει χρήματα για νέα ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό του.

Σήμερα, η ίδια ιδέα, που ονομάζεται Invalid.jp, του αποφέρει περισσότερα από 500.000 $ σε έσοδα ετησίως, όπως σημειώνει το CNBC. Ακόμα πουλάει αυτοκόλλητα, μαζί με φανταχτερά αξεσουάρ αυτοκινήτου, από καθρέφτες με επένδυση LED μέχρι ποτηροθήκες και πινακίδες κυκλοφορίας.

Ο Siu, σήμερα 21χρονος φοιτητής στο University of Hawaii, αγοράζει τα περισσότερα από αυτά τα είδη χονδρικής, τα προσαρμόζει με ελαφριά πάνελ ή homemade designs και τα μεταπωλεί βγάζοντας κέρδος. Πριν από λίγους μήνες, νοίκιασε μια αποθήκη για να χρησιμεύσει ως κέντρο λειτουργίας της επιχείρησης, λέει. Πριν διηύθυνε το Invalid.jp από το διαμέρισμα των γονιών του.

Ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα του Siu, ένας προσαρμόσιμος καθρέφτης με επένδυση LED, αποτέλεσε το θέμα ενός viral βίντεο TikTok τον Οκτώβριο του 2021.

@invalid.jp

Sticks on to any car, shows through ALL tint! Get yours now 🤝 #jdm #cars #caraccessories #invalidjp

♬ original sound – invalid.jp

Τα έσοδα του είναι αυξανόμενα. Κάποια από αυτά προέρχονται από το virality του TikTok. Ένα δημοφιλές βίντεο με τα φωτεινά αυτοκόλλητα του Invalid.jp, που δημοσιεύτηκε το 2022, οδήγησε σε πωλήσεις 38.000 $ σε μια μέρα, λέει ο Siu.

https://image.cnbcfm.com/api/v1/image/107325551-1698684479991-jayson_siu_3d_mirror.jpg?v=1698699931&w=740&h=416&ffmt=webp&vtcrop=y

«Πολλές φορές, οι άνθρωποι με τους οποίους μιλάω και προσπαθούν να ξεκινήσουν επιχειρήσεις, προσπαθούν μόνο για τέσσερις ή πέντε μήνες και [τα παρατάνε όταν] δεν λειτουργεί», λέει ο Siu στο CNBC. «Όλοι προσπαθούν να γίνουν viral για την επιχείρησή τους, αλλά αν δημοσιεύετε ένα έως δύο βίντεο κάθε μέρα για ένα μήνα, αυτά είναι 30 έως 60 βίντεο συνολικά. Ένα από αυτά είναι βέβαιο ότι θα γίνει viral» τονίζει.

How sticker side hustle Invalid.jp went TikTok viral, became lucrative

Ο ίδιος εξηγεί στο CNBC: «Τις πρώτες μέρες, έβγαλα περισσότερο περιεχόμενο και προϊόντα — ποσότητα έναντι ποιότητας. Ποστάραμε τόσα πολλά βίντεο διάρκειας μεταξύ πέντε και οκτώ δευτερολέπτων.

Ήταν σίγουρα αποτελεσματικό βραχυπρόθεσμα. Μόλις ένα βίντεο έγινε viral, είδα τις δυνατότητες και ένιωσα ότι θα μπορούσα να επαναλάβω το αποτέλεσμα όσο συνέχιζα να δημοσιεύω. Αλλά τότε είχα ένα πρόβλημα: Μερικούς μήνες θα έβγαζα μόνο μερικές εκατοντάδες δολάρια.

Τώρα έχει να κάνει περισσότερο με την ποιότητα. Θα δημοσιεύσω μεγαλύτερα βίντεο σχετικά με τον τρόπο χρήσης ενός προϊόντος ή [πώς είναι] για να το κάνεις unbox. Επένδυσα περισσότερα σε [διαφημίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης] και προσέλαβα δύο συνεργάτες για να με βοηθήσουν να κινηματογραφήσω περιεχόμενο».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 5 =