αρχικηVIRALΑυτός ο άντρας βρήκε ξαφνικά στον τραπεζικό του λογαριασμό 59.000 ευρώ- Τι έκανε μετά

Αυτός ο άντρας βρήκε ξαφνικά στον τραπεζικό του λογαριασμό 59.000 ευρώ- Τι έκανε μετά

Εσείς τι θα κάνατε αν βρίσκατε ξαφνικά… χιλιάδες ευρώ στον τραπεζικό σας λογαριασμό από το πουθενά; Αυτό αντίκρισε ένας άνδρας στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Όταν άνοιξε την εφαρμογή της τράπεζας του, είδε μέσα στον λογαριασμό του 65.215 δολάρια (περίπου 59.000 ευρώ).

«Ανησυχούσα στην αρχή γιατί νόμιζα ότι με χάκαραν. Ήταν αρκετά δελεαστικό να χρησιμοποιήσω τα χρήματα, δεν θα πω έματα. Αλλά με μία γρήγορη αναζήτηση στο στο google διάβασα ότι πρόκειται για έγκλημα», δήλωσε ο άνδρας σύμφωνα με την NewYorkPost.

Παρόλο που ο άντρας ενθουσιάστηκε βλέποντας το υπέρογκο ποσό στον λογαριασμό του αποφάσισε να επικοινωνήσει με την τράπεζα ώστε να μην έχει προβλήματα κάνοντας κάτι παράνομο. «Είναι ανησυχητικό» είπε ο υπάλληλος της τράπεζας και ξεκίνησε η διαδικασία διόρθωσης του προβλήματος. O επικεφαλής των υπηρεσιών στεγαστικών δανείων της τράπεζας HSBC, Tom Mozsny, έστειλε email στον άνδρα για την επίλυση του προβλήματος.

Αρχικά τον χρέωσαν γύρω στα 5 ευρώ για την μεταφορά των χρημάτων, αλλά τελικά τον πίστωσαν με 57 ευρώ (ως ευχαριστώ για την επιστροφή των χρημάτων). Η τράπεζα επέλεξε να μην δώσει περαιτέρω πληροφορίες.

«Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε θέματα μεμονωμένων λογαριασμών λόγω του απορρήτου του πελάτη. Εάν οι πελάτες πιστεύουν ότι έχει γίνει λάθος σε σχέση με τους λογαριασμούς τους, τους ζητάμε να επικοινωνήσουν με την αποκλειστική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας», ανέφεραν από την τράπεζα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − twelve =