αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτοί είναι οι 10 πιο ελκυστικοί εργοδότες στην Ελλάδα, σύμφωνα με έρευνα της Randstand

Αυτοί είναι οι 10 πιο ελκυστικοί εργοδότες στην Ελλάδα, σύμφωνα με έρευνα της Randstand

Τους 10 πιο ελκυστικούς εργοδότες στην Ελλάδα παραθέτει η Randstand, μετά από την παγκόσμια έρευνα Randstad Employer Brand (REBR) που έκανε. Σε αυτή συμμετείχαν 6.136 εταιρείες με πάνω από 185.000 συμμετέχοντες σε 33 χώρες.

Για την Ελλάδα, η έρευνα διεξάγεται για τρίτη συνεχή χρονιά αξιολογώντας ένα δείγμα των 150 μεγαλύτερων εταιρειών, ακολουθώντας την μεθοδολογία της παγκόσμιας έρευνας. Στη φετινή έρευνα συμμετείχαν 3.504 άτομα, μεταξύ των οποίων, Έλληνες φοιτητές, εργαζόμενοι και άνεργοι ηλικίας από 18 και 65 ετών ενώ οι συνεντεύξεις πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακά τον Ιανουάριο του 2020.

Οι 10 εταιρίες που ξεχώρισαν στην Ελλάδα:

  1. Aegean Airlines
    2. Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία
    3. Σκλαβενίτης
    4. ΙΟΝ
    5. Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος (OTE)
    6. Ιντραλοτ
    7. Τράπεζα της Ελλάδος
    8. Pharmathen
    9. Παπαδοπούλου
    10. Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ)

Κριτήρια κατά την επιλογή εργοδότη και οι ελκυστικές παροχές

Ο υψηλός μισθός και οι παροχές (72%), το ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον (61%), οι δυνατότητες εξέλιξης (48%), η ασφάλεια και σταθερότητα της εργασίας (47%) και τέλος η ισορροπία ανάμεσα στην εργασιακή και προσωπική ζωή (42%) αποτελούν τα σημαντικότερα κριτήρια επιλογής ενός εργοδότη για τους δυνητικούς εργαζόμενους, ενώ αναφορικά με τις παροχές, η υγειονομική περίθαλψη (86%), οι άδειες (82%), η αποζημίωση εξόδων μετακίνησης (81%), η κατάρτιση (77%) καθώς και η ευελιξία του ωραρίου εργασίας (76%), αυτές φαίνεται ότι αποδεικνύονται ως οι πιο ελκυστικές για τους Έλληνες εργαζόμενους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 + 2 =