αρχικηVIRALΑυτή είναι η χώρα στην οποία θα θες να μείνεις όταν σταματήσεις να δουλεύεις

Αυτή είναι η χώρα στην οποία θα θες να μείνεις όταν σταματήσεις να δουλεύεις

Η Πορτογαλία είναι η καλύτερη ευρωπαϊκή χώρα για να ζήσεις… όταν βγει στη σύνταξη. «Από τότε που μετακόμισα εδώ, νιώθω σαν να βρίσκομαι σε καλοκαιρινή κατασκήνωση ενηλίκων – παίζω τένις, πηγαίνω για κολύμπι, βγαίνουμε για φαγητό. Αλλά ακόμα και το να κάνεις τις καθημερινές δουλειές όπως τα ψώνια, όταν βρίσκεσαι σε ένα μέρος που είναι τόσο όμορφο, είναι ενθαρρυντικό», λέει μια συνταξιούχος στο International Living, το οποίο αναλύει προορισμούς σε όλο τον κόσμο για να καθορίσει τα καλύτερα μέρη για συνταξιοδότηση κάθε χρόνο.

Οι όμορφοι, φυσικοί χώροι γίνονται ακόμη πιο ευχάριστοι όλο τον χρόνο χάρη στον ευχάριστο καιρό της, καθιστώντας απολύτως δυνατή μια μέρα στην παραλία στη μέση του χειμώνα όπως στο ότι ζεις σχεδόν 15 ώρες ηλιοφάνειας.

Πέρα από τον καιρό, η International Living σημείωσε ότι όσοι μεταναστεύουν στην Πορτογαλία για συνταξιοδότηση μπορούν επίσης να λάβουν μέρος στο φανταστικό της σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, το οποίο συνδυάζει την πρόσβαση του κοινού σε νοσοκομεία και κέντρα φροντίδας με ιδιωτική ασφάλιση για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η χώρα έχει επίσης χαμηλό κόστος διαβίωσης, το οποίο όπως ανέφερε το Travel and Leisure, μπορεί να φτάσει τα 2.494 δολάρια το μήνα για ζευγάρια. Αυτό, φυσικά, εξαρτάται εξ ολοκλήρου από την τοποθεσία και το τι θεωρεί κανείς να ζει άνετα.

«Αυτό που θα βρείτε σε αυτή τη χώρα μπορεί να είναι καθαρή μαγεία», μοιράστηκε κάποιος άλλος με το International Living, προσθέτοντας ότι η Πορτογαλία φιλοξενεί «εξαιρετικούς καιρούς, εκπληκτικές παραλίες, γοητευτική αρχιτεκτονική, νόστιμο φαγητό, μια εκπληκτικά φιλική κοινότητα μεταναστών, μια ζωντανή κοινότητα με πολυεθνική κουλτούρα, καλωσόρισμα των ντόπιων και εστίαση στη ζωή και στο να περνάς χρόνο με φίλους και οικογένεια».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten + eighteen =