αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑνοίγει το Glamping στη Βούλα- Πόσο θα κοστίζει μια διανυκτέρευση στο πολυτελές κάμπινγκ (Εικόνες)

Ανοίγει το Glamping στη Βούλα- Πόσο θα κοστίζει μια διανυκτέρευση στο πολυτελές κάμπινγκ (Εικόνες)

Πλησιάζει η «πρεμιέρα» για το Glamping στη Βούλα. Το όνομα του θα είναι «91 Athens Riviera» και θα εστιάζει στο πολυτελές κάμπινγκ. Ένα projet που θα εισάγει την Ελλάδα σε αυτό τον κλάδο πολυτελούς τουρισμού.

Το επίσημο άνοιγμα είναι προγραμματισμένο για τις 10 Ιουνίου, με τιμές από τα 660 ευρώ τη διανυκτέρευση για την πιο απλή σκηνή.

Οι επισκέπτες θα διαμένουν σε σκηνές- καμπάνες επιφάνειας 43 τετραγωνικών μέτρων -κάποιες από τις οποίες διαθέτουν και δικές τους μικρές πισίνες- με διαμορφωμένους κήπους, παροχές και υπηρεσίες 5 αστέρων.

https://91athensriviera.gr/_nuxt/assets/images/hospitality_desktop.jpg

Όπως αναφέρεται σχετικά, το νέο project της Βούλας φέρνει «το πρώτο υβριδικό μοντέλο πολυτελούς φιλοξενίας και ολιστικής εμπειρίας, δεδομένου ότι οι επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα εγκαταστάσεων, υπηρεσιών και εμπειριών που θα προβάλλουν μία ολιστική προσέγγιση ευεξίας, χαλάρωσης και εκγύμνασης».

Athens Riviera

Το ‘’91 Αthens Riviera’’, εμπνευσμένο από την Εθνική Οδό 91 -τη μεγαλύτερη εθνική οδό της Αττικής που συνδέει το κέντρο της Αθήνας με την Αθηναϊκή Ριβιέρα, καταλήγοντας στο Σούνιο- αναπτύσσεται σε έκταση 45.000 τ.μ. με άμεση πρόσβαση στην παραλία που έχει μισθωθεί με μακροχρόνια συμφωνία από το δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ενώ το συνολικό ύψος της επένδυσης εκτιμάται σε επίπεδα άνω των 50 εκατ. ευρώ. Θα περιλαμβάνει 28 πολυτελείς σκηνές, ενώ θα λειτουργεί και ιδιωτικό club, το πρώτο αυτού του είδους στα νότια, στην παραλία της Βούλας, του οποίου τα μέλη θα έχουν πολλαπλά προνόμια.

https://91athensriviera.gr/_nuxt/assets/images/hospitalityColor.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − 10 =