αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΈρχονται τα Broadcast Channels σε Facebook και FB Messenger- Πως να ανοίξεις ξεχωριστά «δωμάτια» με τους followers

Έρχονται τα Broadcast Channels σε Facebook και FB Messenger- Πως να ανοίξεις ξεχωριστά «δωμάτια» με τους followers

Τα είδαμε να κάνουν «πρεμιέρα» πριν λίγους μήνες σε Instagram και WhatsApp. Τώρα η Meta φέρνει τα Broadcast Channels σε Facebook και FB Messenger.

Τα Broadcast Channels αποτελούν ένα κανάλι άμεσης επικοινωνίας που μπορεί να αποφέρει περισσότερα έσοδα στους δημιουργούς περιεχομένου λόγω της άμεσης επικοινωνίας με τους followers. Για παράδειγμα, ένας μουσικός θα μπορεί να ανακοινώνει μέσα από αυτά τις ημερομηνίες των επερχόμενων εμφανίσεων του, να τους προσφέρει αποκλειστικό περιεχόμενο (π.χ. φωτογραφίες, videos, audio), να διενεργεί δημοσκοπήσεις κλπ.

Οι δημιουργοί μπορούν να μοιράζονται και behind-the-scenes στιγμές, χρησιμοποιώντας κείμενο, φωτο, video, voice notes και polls.

Όταν ο δημιουργός αποστείλει το πρώτο μήνυμα του σε κάποιο Broadcast Channel θα ειδοποιηθούν άμεσα όλοι οι followers προκειμένου να τον ακολουθήσουν και σε αυτό το κανάλι αν το επιθυμούν. Ενας follower θα πρέπει να κάνει subscribe στο Channel για να βλέπει το περιεχόμενο του, επομένως, μπορείς να είσαι follower σε κάποιον δημιουργό αλλά όχι απαραίτητα subscribed στα Broadcast Channels του.

Η ιδιαιτερότητα αυτών των «δωματίων» είναι ότι έχει δικαίωμα να προσθέσει υλικό μόνο ο δημιουργός και οι followers απλά μπορούν να παρακολουθούν εκεί ό,τι νέο αναρτάται, να αντιδρούν ή να ψηφίζουν στα polls.

Τα Broadcast Channels θα είναι διαθέσιμα σε Facebook και Facebook Messenger μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αλλά ήδη ορισμένοι έχουν αποκτήσει πρόσβαση και για όλους τους υπόλοιπους έχει δημιουργηθεί ξεχωριστή λίστα αναμονής στην οποία μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας από εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − ten =