αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈρχεται το ελληνικό «Dragon’s Den». Με τον Σάκη Τανιμανίδη στο «τιμόνι»

Έρχεται το ελληνικό «Dragon’s Den». Με τον Σάκη Τανιμανίδη στο «τιμόνι»

Σε φουλ ρυθμούς «τρέχουν» οι διεργασίες για να βγει στον τηλεοπτικό αέρα το ελληνικό Dragon’s Den. Τα αρχικά πλάνα έλεγαν ότι το συγκεκριμένο business show θα έβγαινε στον αέρα την σεζόν που μας πέρασε, ωστόσο ο σχεδιασμός πήγε πιο πίσω χρονικά και η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα μέσα στην ερχόμενη σεζόν (πιθανότατα στο δεύτερο μισό).

Στο «τιμόνι» της εκπομπής θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης. Πρόκειται να είναι μία συμπαραγωγή του παρουσιαστή και του ANT1. Σύμφωνα με πληροφορίες, ηδη έχουν γίνει επαφές με γνωστούς επιχειρηματίες για να συμμετάσχουν στην εκπομπή ως κριτές.

Το εν λόγω show έχει προβληθεί με δύο τίτλους στο εξωτερικό: Shark Tank και Dragon’s Den. Για την ελληνική version φαίνεται ότι θα επιλεγεί το δεύτερο.

Το φαινόμενο Shark Tank

Για όσους δεν γνωρίζουν, το «Shark Tank» είναι μια τηλεοπτική εκπομπή που ξεκίνησε το 2009 στις ΗΠΑ και από τότε προβάλλεται συνεχώς για 13 σεζόν, ενώ έχει πουληθεί σε πολλές χώρες, σημειώνοντας την ίδια επιτυχία.

Τι βλέπουν οι τηλεθεατές στην εν λόγω εκπομπή: Επιχειρηματίες και startuppers που παρουσιάζουν τις business ιδέες τους σε μία ομάδα 5 επενδυτών, τους «καρχαρίες», που πρέπει να πειστούν για να επενδύσουν σε αυτές. Η επιτυχία του παγκοσμίως δεν είναι τυχαία αφού πολλοί άνθρωποι έχουν επιχειρήσεις ή έστω ιδέες για επιχειρήσεις, αλλά δεν βρίσκουν κεφάλαιο, δηλαδή επενδυτές. Οι διαγωνιζόμενοι λοιπόν παρουσιάζουν τις ιδέες τους, ακούνε τις παρατηρήσεις από την επιτροπή των «καρχαριών» και προσπαθούν να πείσουν… αλλά και να πειστούν από όσα τους προτείνουν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × two =