αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈξι remote δουλειές που μπορείς να κάνεις από το σπίτι σου και δεν χρειάζονται προϋπηρεσία

Έξι remote δουλειές που μπορείς να κάνεις από το σπίτι σου και δεν χρειάζονται προϋπηρεσία

Θέλετε να μεταβείτε στον κόσμο της remote εργασίας, αλλά δεν έχετε εμπειρία… σε κανέναν από τους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Ίσως μόλις αποφοιτήσατε. Ίσως περάσατε χρόνια σε κάποια άλλη δουλειά. Όποια και αν είναι η περίπτωση σας, τώρα γκουγκλάρετε «remote δουλειές χωρίς εμπειρία» και φαίνεται ότι δεν είστε κατάλληλος για τίποτα.

Αλλά υπάρχουν πολλές δουλειές που μπορείτε να κάνετε από το σπίτι, χωρίς εμπειρία. Το να κερδίζετε χρήματα από το σπίτι δεν σημαίνει πάντα ότι χρειάζεστε πτυχίο ή χρόνια εμπειρίας. Απλώς μπορεί να χρειαστείτε λίγη βοήθεια για να κατανοήσετε τις επιλογές σας.

Τώρα θα δούμε λοιπόν 6 remote δουλειές που μπορείς να κάνεις από το σπίτι σου και δεν χρειάζονται προϋπηρεσία. Αποτελούν κομμάτι μίας μεγαλύτερης λίστας που έφτιαξε το διάσημο career site, flexjobs.com.

1. Διοικητικές Εργασίες

Οι Virtual assistants και executive assistants παρέχουν υποστήριξη σε άλλους και συχνά επιφορτίζονται με τον προγραμματισμό συναντήσεων, τις κρατήσεις ταξιδιών και την απάντηση σε κλήσεις και email, μεταξύ άλλων αρμοδιοτήτων. Οι καλές δεξιότητες επικοινωνίας και η αποτελεσματικότητα θα εντυπωσιάσουν πιθανούς πελάτες και εργοδότες.

2. Θέσεις εξυπηρέτησης πελατών

Μία από τις διαδικτυακές εργασίες χωρίς απαιτήσεις εμπειρίας. Οι εκπρόσωποι εξυπηρέτησης πελατών βοηθούν τους πελάτες μέσω τηλεφώνου, μέσω email ή live chat. Πολλές από αυτές τις εργασίες μπορούν εύκολα να γίνουν από το γραφείο του σπιτιού σας. Οι δεξιότητες επικοινωνίας, οι δεξιότητες πληκτρολόγησης και η ικανότητα να χειρίζεστε με ψυχραιμία ζητήματα πελατών, είναι βασικές προϋποθέσεις για μια θέση εξυπηρέτησης πελατών.

3. Data Entry δουλειές

Οι επαγγελματίες εισαγωγής δεδομένων διασφαλίζουν την ομαλή και αποτελεσματική επεξεργασία μεγάλου όγκου πληροφοριών και δεδομένων. Οι περισσότερες εργασίες εισαγωγής δεδομένων στο διαδίκτυο μπορούν να γίνουν εύκολα από έναν οικιακό υπολογιστή. Οι θέσεις εισαγωγής δεδομένων περιλαμβάνουν την εισαγωγή δεδομένων σε ένα σύστημα υπολογιστή ή σε κάποιο τύπο ασφαλούς συστήματος αρχείων και μπορεί να περιλαμβάνουν άλλους τύπους εργασιών γραφείου.

4. Μεταφράσεις

Εάν έχετε γλωσσικές δεξιότητες, η εργασία ως μεταφραστής θα μπορούσε να είναι πολύ καλή. Οι δουλειές μετάφρασης μπορεί να περιλαμβάνουν τη μετάφραση προφορικών αρχείων σε γραπτά αρχεία, τη χρήση βίντεο για μετάφραση ή τη διόρθωση και τον καθαρισμό μεταφρασμένων αρχείων.

5. Θέσεις εργασίας στο πεδίο του ταξιδιού και της φιλοξενίας

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες συνήθως βοηθούν τους πελάτες να κάνουν ταξιδιωτικά σχέδια. Οι κρατήσεις για ταξίδια, ξενοδοχεία και ενοικιάσεις αυτοκινήτων είναι συνηθισμένες εργασίες. Η καλή επαφή με τους ανθρώπους και η ικανότητα να μαθαίνετε εύκολα νέα προγράμματα λογισμικού μπορούν να σας αρκούν για να βρείτε μια θέση εξ αποστάσεως remote travel consultant, για παράδειγμα.

6. Μηπως να κάνεις online μαθήματα;

Εάν έχετε γνώσεις σε έναν συγκεκριμένο τομέα, τα online μαθήματα μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μοιραστείτε αυτήν την εμπειρία και να κερδίσετε χρήματα από το σπίτι. Οι remote δάσκαλοι χρησιμοποιούν διαδικτυακές πλατφόρμες για να αλληλεπιδρούν με τους «μαθητές» μέσω βίντεο ή chat. Η ικανότητα ανάλυσης ενός θέματος ή η παράθεση σε μικρότερα βήματα, θα είναι απαραίτητη σε αυτόν τον τομέα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Έφτιαξα ένα online μάθημα και τώρα έχω παθητικό εισόδημα από αυτό»: Ο Κωνσταντίνος Ξέρας εξηγεί πως να το κάνεις και εσύ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − six =