αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈξι τρόποι για να βρεις ανθρώπους που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και απόψεις με εσένα

Έξι τρόποι για να βρεις ανθρώπους που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και απόψεις με εσένα

Έχεις τα δικά σου ενδιαφέροντα και τον δικό σου τρόπο που βλέπεις τον κόσμο. Είναι υπέροχο, αλλά σε έχει κάνει επίσης να νιώθεις μόνος.

Mην στεναχωριέσαι. Όπου κι αν μένεις, όσο «περίεργος» κι αν είσαι, μπορείς να βρεις άτομα σαν εσένα, αν απλώς κάνεις λίγη προσπάθεια.

Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε 6 τρόπους για να βρεις ανθρώπους που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και απόψεις με εσένα. Και θα σε καταλαβαίνουν πραγματικά.

Αφιερώστε περισσότερο χρόνο σε πράγματα που είστε παθιασμένοι

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε τους ανθρώπους που ψάχνετε, είναι να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε τα πράγματα που αγαπάτε.

Όσο περισσότερο κάνετε τέτοιες δραστηριότητες, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να συναντήσετε ομοϊδεάτες.

Εάν αγαπάτε τα ζώα, για παράδειγμα, ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε την ομάδα σας είναι να γίνετε εθελοντής σε ένα τοπικό καταφύγιο.

Και αν αγαπάς την τέχνη, τότε αντί να σκέφτεσαι απλώς ότι θα ήθελες να είσαι καλύτερος σε κάποια τέχνη… βγες έξω και ψάξε για μαθήματα τέχνης. Αν σας αρέσει η επιχειρηματικότητα, ξεκινήστε να πηγαίνετε στα επιχειρηματικά events της πόλης σας.

Μοιράσου τα ενδιαφέροντα σου

Είναι επίσης σημαντικό για εσάς να κάνετε γνωστά τα ενδιαφέροντα και τις απόψεις σας, λέγοντας τα σε άλλους. Μην περιμένετε… να τα μαντέψουν.

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κανάλι στο YouTube ή ένα blog όπου θα μιλάτε για τα ενδιαφέροντά σας για ώρες και μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να ανοίξετε το θέμα κατά τη διάρκεια πάρτι και άλλων συγκεντρώσεων. Απλώς να γνωρίζετε εάν μιλάτε από κοντά με άλλους, δεν θα είναι όλοι θετικοί να μιλήσουν για όλα τα θέματα.

Κάντε περισσότερες συνομιλίες ένας προς έναν

Οι μεγάλες ομάδες είναι καλοί τρόποι για να πάρετε μια γενική ιδέα για το τι αρέσει στους ανθρώπους. Αλλά δεν αισθάνονται όλοι άνετα να μιλήσουν σε ένα πλήθος και πραγματικά δεν μπορείτε να γνωρίσετε κάποιον αν δεν έχετε μιλήσει ιδιωτικά μαζί του.

Επομένως, εάν θέλετε πραγματικά να γνωρίζετε ανθρώπους, θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να μιλήσετε μαζί τους είτε ένας προς έναν είτε σε μικρές ομάδες (3-4 άτομα είναι το ιδανικό).

Θα έχετε περισσότερο χρόνο να τους ρωτήσετε για τους λόγους για τους οποίους είναι παθιασμένοι με κάτι ή να μιλήσετε για τα χόμπι με τα οποία ασχολούνται αυτήν τη στιγμή χωρίς να τους μιλάνε άλλοι ή να διακόπτουν τη συζήτηση.

Και πάνω απο όλα, θα μπορείτε να έχετε βαθύτερες συζητήσεις για σημαντικά θέματα που τελικά θα σας κάνουν να αξιολογήσετε αν όντως σκέφτεστε το ίδιο.

Να κάνετε παρέα με τους ομοϊδεάτες φίλους σας πιο συχνά

Η συμπάθεια φέρνει… συμπάθεια, και αν θέλετε να γνωρίσετε περισσότερους ανθρώπους σαν εσάς, τότε θα πρέπει να κάνετε παρέα περισσότερο με τους ομοϊδεάτες φίλους σας.

Όχι μόνο θα δημιουργήσετε ισχυρότερους δεσμούς με αυτούς τους φίλους, αλλά πιθανότατα και άλλα άτομα του ευρύτερου κύκλου θα μοιραστούν τα ενδιαφέροντά τους — που είναι πιθανότατα και δικά σας— με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Προσφέρετε βοήθεια

Ένας καλός τρόπος για να γίνετε αρεστοί στους ομοϊδεάτες σας είναι να είστε γενναιόδωροι. Προχωρήστε και βοηθήστε τους!

Αν ασχολείστε με το marketing τότε ίσως είναι καλό να στείλετε ένα email και να ρωτήσετε αν μπορείτε να τους βοηθήσετε με οποιονδήποτε τρόπο.

Αν ασχολείστε με την τέχνη, τότε μπορείτε να μοιραστείτε τους πόρους εκμάθησής σας ή ακόμα και να βοηθήσετε κάνοντας μαθήματα σε έναν αρχάριο.

Και αν αγωνίζεστε για έναν σκοπό όπως τα δικαιώματα των ζώων, τότε μπορείτε να κάνετε δωρεές ή εθελοντική εργασία σε καταφύγια ζώων που ξέρετε ότι χρειάζονται βοήθεια.

Ψάξε online

Η δύναμη του Διαδικτύου να συνδέει ανθρώπους με ίδια ενδιαφέροντα και απόεις, δεν πρέπει να υποτιμάται.Εάν τα ενδιαφέροντά σας είναι ιδιαίτερα εξειδικευμένα ή εάν ζείτε σε μια μικρή πόλη, τότε το Διαδίκτυο είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Μπορείτε να αναζητήσετε τα κατάλληλα άτομα σε Facebook Groups, σε forums, στο Linkedin, στο Reddit ή σε άλλες ιντερνετικές πλατφόρμες. Και φυσικά στη συνέχεια θα μπορείτε να τα πείτε και από κοντά, έστω για έναν χαλαρό καφέ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one + 4 =