αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΧρειάζονται μόνο 6 βήματα για να αλλάξεις την ζωή σου

Χρειάζονται μόνο 6 βήματα για να αλλάξεις την ζωή σου

Τα κακά νέα: Βλέπουμε πολλούς ανθρώπους να είναι σε «αδιέξοδο» στην ζωή τους. Να έχουν χτίσει μια επαγγελματική ή προσωπική ζωή που δεν τους αρέσει. Μπορεί να είσαι και εσύ ένας από αυτούς. Τα ακόμα χειρότερα νέα: Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους δεν κάνουν πρακτικά τίποτα για να αλλάξουν τα δεδομένα. Συνήθως ρίχνουν το φταίξιμο στους «άλλους», στην κακή τύχη ή στο αρνητικό περιβάλλον γενικότερα. Δικαιολογίες υπάρχου πολλές- αλλά όσοι μένουν σε αυτές, σίγουρα δεν καταφέρνουν να αλλάξουν την ζωή τους.

Τα καλά νέα: Μπορείς να αλλάξεις την ζωή σου. Δεν υπάρχουν πραγματικά αδιέξοδα. Αρκεί να αποφασίσεις να δράσεις. Το αμερικανικό site Success.com, λέει ότι χρειάζονται μόνο 6 βήματα, για να πετύχεις αυτό το μεγάλο Pivot. Είσαι έτοιμος;

Βήμα 1#: Όταν αλλάζεις τον τρόπο σκέψης σου, αλλάζεις τις πεποιθήσεις σου. Όλα ξεκινούν από το μυαλό. Αυτό που πιστεύεις, είναι απλώς μια συλλογή από συνεχείς σκέψεις που έχουν διαμορφωθεί σε μια πεποίθηση. Δες τα δεδομένα από την αρχή. Ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιες αλλαγές σε αυτά που πιστεύεις.

Βήμα 2#: Όταν αλλάζεις τις πεποιθήσεις σου, αλλάζεις τις προσδοκίες σου. Αν οι προσδοκίες σου είναι χαμηλές και βάζεις περιορισμούς στον εαυτό σου, δεν θα καταφέρεις τίποτα. Βάλε πιο ψηλά τον πήχη και πίστεψε ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Μην μένεις στον «μέσο όρο».

Βήμα 3#: Όταν αλλάζεις τις προσδοκίες σου, αλλάζεις την στάση σου. Και ενώ είχες συνηθίσει να είσαι στον «μέσο όρο», τώρα ήρθε η ώρα να αλλάξεις την στάση που έχεις απέναντι σε όλα όσα συμβαίνουν. Ξεκίνα να καταστρώνεις το μεγάλο σχέδιο σου.

Βήμα 4#: Όταν αλλάζεις την στάση σου αλλάζεις την συμπεριφορά σου. Κάπως έτσι ξεκινά η δράση. Και η αλλαγή.

Βήμα 5#: Όταν αλλάζεις την συμπεριφορά σου, αλλάζεις την απόδοση σου. Οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να ζουν με παλιά προβλήματα παρά με νέες λύσεις. Προτιμούν να νιώθουν «άνετα», παρά να είναι σωστοί. Προτιμούν να μείνουν σε μια ρουτίνα, παρά να κάνουν αλλαγές. Άλλα όταν αποφασίσεις να βγεις έξω από την «ζώνη άνεσης» σου, θα ανέβει και η απόδοση σου. Θα έρθουν τα μεγάλα αποτελέσματα.

Βήμα 6#: Όταν αλλάζεις την απόδοση σου, αλλάζεις την ζωή σου. Μπορείς να μετατρέψεις μια αποτυχία, σε επιτυχία. Αρκεί να μην μείνεις στις δικαιολογίες. Μέσα από αυτά τα βήματα όμως οι δικαιολογίες θα μείνουν πίσω. Και είσαι πολύ κοντά στο να αλλάξεις την ζωή σου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven + 13 =