αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤώρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον browser της Samsung σε όλες τις Android συσκευές

Τώρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον browser της Samsung σε όλες τις Android συσκευές

Αν και η αγορά των internet browser είναι υπερκερασμένη, τόσο στα PCs όσο και στα κινητά τηλέφωνα, ένας ακόμη δεν θα πειράξει κανέναν, ή αυτό σκέφτηκε τουλάχιστον η Samsung, κάνοντας διαθέσιμο το browser της έξω από το Galaxy Store και το οικοσύστημα της.

Πρωτύτερα εντός του έτους, η εταιρία είχε προβεί στη διάθεση του στις Google συσκευές Nexus και Pixel. Πλέον, όλοι οι χρήστες Android θα έχουν στη διάθεση τους τη δυνατότητα να εγκαταστήσουν και να χρησιμοποιήσουν το Samsung Internet, υπό την προϋπόθεση βέβαια πως το κινητό τους τηλέφωνο τρέχει τουλάχιστον την πέμπτη έκδοση του λειτουργικού Android, γνωστή και ως Lollipop, όπως σημειώνει το Unboxholics.com.

«Το extension που έχουμε κατασκευάσει για τον Chrome στα PCs, υποστηρίζει πλέον το sync σελιδοδεικτών μεταξύ εκείνου και του Samsung Internet Beta -σε όλες τις Android L+ συσκευές. Επομένως μπορείτε πάρα πολύ εύκολα να ανοίξετε τους σελιδοδείκτες που έχετε στο Samsung Internet Beta και το αντίστροφο. Μπορείτε επίσης να συγχρονίσετε τους σελιδοδείκτες, τις αποθηκευμένες σελίδες, καθώς και τα ανοιχτά tabs μεταξύ των mobile συσκευών σας. Ενεργοποιήστε το ‘Sync with Samsung Cloud’ στις ρυθμίσεις των menu όλων των συσκευών που διαθέτετε και κρατήστε τα πάντα ενημερωμένα».

Αν και ακόμη σε beta όπως προδίδει άλλωστε και το όνομα, η Samsung φαίνεται να μπαίνει δυνατά στο ανταγωνιστικό παιχνίδι, προσφέροντας κιόλας τη δυνατότητα εγκατάστασης κάποιου content/ad blocker.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × three =