αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Instagram Live Video είναι εδώ

Το Instagram Live Video είναι εδώ

Η περίφημη λειτουργία Live Video έφτασε και επίσημα πλέον στη δημοφιλή εφαρμογή Instagram, όπως ανακοίνωσε η ομάδα ανάπτυξης μέσα από το blog της. Με τη νέα αναβάθμιση οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα ζωντανής αναμετάδοσης μέσα από τα Stories και τον τομέα “Explore”, με τα videos να εξαφανίζονται από το Instagram μόλις ολοκληρωθεί η μετάδοση.

Όταν ξεκινά το Live Video, θα εμφανίζεται μια σχετική ειδοποίηση στους followers του χρήστη (όχι σε όλους), έτσι ώστε να παρακολουθήσουν (αν το επιθυμούν) τη ζωντανή μετάδοση. Το περιβάλλον της κάμερας θυμίζει αυτό του Facebook live, με τον χρήστη να έχει τη δυνατότητα να βλέπει ποιος τον παρακολουθεί και τους θεατές να μπορούν να σχολιάσουν ή να στέλνουν τις “καρδιές” σε πραγματικό χρόνο.

Ακόμη, το Instagram εισάγει και τη δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων (κείμενο, φωτογραφία ή/και video) σε φίλο ή σε group φίλων, τα οποία θα εξαφανίζονται μετά από ορισμένο χρονικό διάστημα. Να σημειωθεί ότι το Instagram θα στέλνει ειδοποίηση στον αποστολέα σε περίπτωση που ο παραλήπτης τραβήξει screenshot ή επανάλαβει την αναπαραγωγή του.

Όπως σχολιάζει το τεχνολογικό site Techgear.gr, με μια πρώτη ανάγνωση καταλαβαίνουμε ότι το Instagram μπαίνει δυναμικά στα χωράφια του SnapChat και μένει να δούμε αν θα καταφέρει αυτή τη φορά να το “καταστρέψει”.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 4 =