αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο τεράστιο online κατάστημα gaming Humble Bundle ξαφνικά πέρασε στα χέρια του IGN

Το τεράστιο online κατάστημα gaming Humble Bundle ξαφνικά πέρασε στα χέρια του IGN

Χωρίς να υπάρχει κάποια ένδειξη το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ένα από τα δημοφιλέστερα online καταστήματα για video games της εποχής μας, το Humble Bundle, περνά στα χέρια του επίσης τεράστιου δικτύου για gaming, το IGN. Όπως υπόσχεται η ομάδα του Humble Bundle, δεν θα αλλάξει τίποτα απ’ όσα γνωρίζουμε για το κατάστημα και μάλιστα με τη βοήθεια του IGN τα πράγματα θα γίνουν ακόμη καλύτερα.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Humble Bundle είναι ένα online κατάστημα που έγινε γνωστό χάριν στα μηνιαία πακέτα προσφορών σε video games, λογισμικό, κομιξ, βιβλία κλπ., για τα οποία ο επισκέπτης μπορεί να πληρώσει από μόλις $1 έως όσο επιθυμεί για να ξεκλειδώσει περισσότερους τίτλους. Το σημαντικότερο, όμως, είναι η δυνατότητα να αποφασίσει ο ίδιος πως θα μοιραστούν τα χρήματα του και πάντοτε προσφέρεται η επιλογή για κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό. Με αυτόν τον τρόπο, το Humble Bundle έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα περισσότερα από $100 εκατ. για διάφορους φιλανθρωπικούς οργανισμούς!

Όπως διαβάζουμε στο Techgear.gr, εκτός από τα πακέτα που αλλάζουν κάθε μήνα, το Humble Bundle περιλαμβάνει και ένα ξεχωριστό κατάστημα που δίνει μεγαλύτερη έμφαση στα indie games, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και πιο διάσημοι τίτλοι, απ’ όπου κάθε πώληση δίνει επίσης αυτομάτως ένα 10% σε φιλανθρωπίες. Τέλος, από το 2015 υπάρχει και η δυνατότητα μηνιαίας συνδρομής με $12 που σου προσφέρει διάφορα παιχνίδια σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές (π.χ. το Elder Scrolls Online σε τιμή μόλις $20).

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 − 8 =