αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕδώ είναι το πρώτο βίντεο από το επερχόμενο BlackBerry Motion

Εδώ είναι το πρώτο βίντεο από το επερχόμενο BlackBerry Motion

To BlackBerry Motion ανακοινώθηκε επίσημα την περασμένη εβδομάδα, είναι ένα “all touch” κινητό με την μεγαλύτερη μπαταρία που έχουμε δει σε κινητό της εταιρείας και έχει πιστοποίηση IP67 για να είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη.

Οι παραγγελίες έχουν ξεκινήσει ήδη σε ορισμένες περιοχές με τιμή περίπου 460 δολάρια και οι πωλήσεις ξεκινούν 22 Οκτωβρίου. Το BlackBerry Motion θα γίνει διαθέσιμο και Ευρώπη με τιμή στα 499 ευρώ.

Η εταιρεία κυκλοφόρησε το πρώτο video από το νέο της μοντέλο, στο οποίο αρχικά επικεντρώνεται στο design και στη συνέχεια τονίζει software features. Το BlackBerry Motion έχει οθόνη 5.5-inch Premium Anti-Scratch ανάλυσης 1080 x 1920 pixels (FHD), οκταπύρηνη CPU και Adreno 506 GPU, μπαταρία 4000mAh, μνήμη RAM 4GB, ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων έχει ενσωματωθεί στο home button. Με την πιστοποίηση IP67, μπορεί να βυθιστεί σε 1.5 μέτρο νερό για 30 λεπτά, ενώ είναι ανθεκτικό και στη σκόνη. Έχει αλουμινένιο frame, χάρη στην υποστήριξη Quick Charge 3.0, η μπαταρία φορτίζει στο 50% μέσα σε 40 λεπτά. Τρέχει Android 7.1 Nougat και θα αναβαθμιστεί σε Android 8.0 (Oreo) το 2018.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 1 =