αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο πρώτο «ηλεκτρονικό δάνειο» στην Ελλάδα είναι γεγονός. Από την Τράπεζα Πειραιώς

Το πρώτο «ηλεκτρονικό δάνειο» στην Ελλάδα είναι γεγονός. Από την Τράπεζα Πειραιώς

Οι νέες τεχνολογίες μπαίνουν όλο και περισσότερο στην καθημερινότητα μας. Τώρα έφτασε και το πρώτο «ηλεκτρονικό δάνειο» στην Ελλάδα. Είναι το e- loan by winbank, της Τράπεζας Πειραιώς.

Το νέο προϊόν εισάγει την ηλεκτρονική τραπεζική στην χορήγηση καταναλωτικών δανείων, με απλές και γρήγορες διαδικασίες που δεν απαιτούν την παρουσία του πελάτη στην Τράπεζα.

Με το e-loan ο πελάτης, καταχωρεί ηλεκτρονικά την αίτησή του, υπογράφει ψηφιακά τη σύμβαση και εκταμιεύει το δάνειό του εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, από τον χώρο του και στον χρόνο που επιθυμεί.

Το e-loan προσφέρεται και διεκπεραιώνεται αποκλειστικά μέσω της winbank, με ανταγωνιστικά προϊοντικά χαρακτηριστικά και δώρο 20.000 yellows με την εκταμίευσή του στα Μέλη του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow.

«Η Τράπεζα Πειραιώς, παραμένει σταθερά προσανατολισμένη στην στρατηγική κατεύθυνση του ψηφιακού της μετασχηματισμού και με γνώμονα τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, προσφέρει στους πελάτες ψηφιακές λύσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας», τονίζει η Τράπεζα στην ανακοίνωση της.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × two =