αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο διάσημο πανεπιστήμιο του Yale προσφέρει δωρεάν «το πιο δημοφιλές» μάθημα του (link)

Το διάσημο πανεπιστήμιο του Yale προσφέρει δωρεάν «το πιο δημοφιλές» μάθημα του (link)

«Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία», λένε πολλοί. Μια φράση που έχουμε ακούσει πολλές φορές, με κάποιους να τάσσονται φανατικά υπέρ, και άλλους να την αντιμετωπίζουν με δυσπιστία.

Αλλά τελικά, τι είναι αυτό που φέρνει την ευτυχία στην ζωή μας; Το διάσημο πανεπιστήμιο του Yale προσπαθεί να δώσει την απάντηση. Μέσα από το μάθημα «The Science of Well-Being». Σύμφωνα με τους New York Times, πρόκειται για το πιο δημοφιλές μάθημα στην ιστορία του πανεπιστημίου, και τώρα προσφέρεται online και δωρεάν.

Μέσα από το συγκεκριμένο μάθημα, θα δεις μια σειρά από challenges που μπορούν να αυξήσουν την ευτυχία σου και να σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις πιο παραγωγικές συνήθειες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν το μάθημα από το laptop τους εδώ.

Το Yale είναι Αμερικανικό ιδιωτικό πανεπιστήμιο που βρίσκεται στο Νιου Χέιβεν του Κονέκτικατ στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Ιδρύθηκε το 1701 στην αποικία του Κονέκτικατ και είναι το τρίτο παλαιότερο ίδρυμα ανώτατης εκπαίδευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Eίναι ένα από τα 8 πανεπιστήμια της περίφημης Ivy League (τα άλλα 7 είναι: Harvard, Princeton, University of Pennsylvania (Penn), Columbia, Dartmouth, Brown, Cornell).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το MIT και άλλα τοπ πανεπιστήμια: 10 δωρεάν online μαθήματα για να μάθεις νέα skills

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 5 =