αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο αμερικανικό brand «Beverly Hills Polo Club» έρχεται στην Ελλάδα- Πρώτο κατάστημα στην Γλυφάδα

Το αμερικανικό brand «Beverly Hills Polo Club» έρχεται στην Ελλάδα- Πρώτο κατάστημα στην Γλυφάδα

Συμφωνία υπέγραψε ο Όμιλος FF Group με την ICB (International Celebrity Brands) – αποκλειστικό διανομέα του brand του BEVERLY HILLS POLO CLUB  και την Blue Ocean, ιδιοκτήτρια του φημισμένου fashion brand, προκειμένου να ανοίξει με τη μορφή του Retail Franchise τουλάχιστον 12 καταστήματα στα επόμενα τρία χρόνια σε Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία και Κύπρο.

Το πρώτο κατάστημα άνοιξε ήδη τις πόρτες του τον Μάιο στο RING Mall, στη Σόφια, ενώ το δεύτερο αναμένεται να λειτουργήσει τον Ιούλιο στη Γλυφάδα, επί της οδού Α. Μεταξά.

Όλα αυτά βέβαια γίνονται εν αναμονή εξελίξεων στις εκκρεμότητες που υπάρχουν αναφορικά με το σχέδιο εξυγίανσης της FF. Υπενθυμίζεται ότι σχετικά με το σχέδιο εξυγίανσης, η εταιρεία καλείται να προχωρήσει σε συγκεκριμένες νομικές ενέργειες για μία σειρά από ζητήματα.

Η Beverly Hills Polo Club

Το brand BEVERLY HILLS POLO CLUB (www.bhpoloclub.com) ιδρύθηκε το 1982 στο Beverly Hills του Los Angeles. Έχει σήμερα παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες, με 900 καταστήματα (free standing stores) στην Αμερική, τη Μέση Ανατολή, την Κίνα και την Ινδία, ενώ βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη νέων καταστημάτων σε Ευρώπη και Αφρική, μέσα στο 2021. Επιπλέον, στις ίδιες ηπείρους έχει μεγάλη παρουσία σε εμπορικά κέντρα, malls και corner stores (shop in shop).

Οι συλλογές της BEVERLY HILLS POLO CLUB απευθύνονται σε άνδρες, γυναίκες και παιδιά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten − eight =