αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤι περιλαμβάνουν τα δωρεάν online σεμινάρια ψηφιακών δεξιοτήτων της Google. Θα γίνουν και συναντήσεις σε συγκεκριμένες τοποθεσίες

Τι περιλαμβάνουν τα δωρεάν online σεμινάρια ψηφιακών δεξιοτήτων της Google. Θα γίνουν και συναντήσεις σε συγκεκριμένες τοποθεσίες

Μια καλή πρωτοβουλία «τρέχει» η Google. Πρόκειται για το Greek Tourism Online, το οποίο δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξετε δωρεάν τις ψηφιακές σας δεξιότητες στο δικό σας ρυθμό. Πρόκειται ουσιαστικά για 3ωρα δωρεάν σεμινάρια, τα οποία γίνονται σε Εκπαιδευτικά Ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα (δες εδώ τοποθεσίες και ημερομηνίες). Ενώ υπάρχουν και online μαθήματα, για να τα προσαρμόσετε στο πρόγραμμα σας..

Απευθύνεται σε όσους αναζητούν εργασία, σε επιχειρηματίες, σε φοιτητές και σε όσους θέλουν να μάθουν νέες δεξιότητες ή απλά να βελτιώσουν το βιογραφικό τους.

Αποκτήστε τώρα το πιστοποιητικό

«Συνεργαστήκαμε με το IAB για να προσφέρουμε ένα δωρεάν πιστοποιητικό σε όσους ολοκληρώνουν όλα τα μαθήματα του Grow Greek Tourism Online. Το πιστοποιητικό αναγνωρίζει μία επιτυχημένη πορεία στην ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων σας και αποτελεί τη βάση των γνώσεών σας πάνω στο ψηφιακό marketing. Επιπλέον, μπορείτε να το ανεβάσετε σας στο προφίλ σας στο LinkedIn», λέει η Google στο site της.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × five =